-
Uh Stray, ovo je stvarno žestoki PMS...
Pa kad si tak pametna, sveznajuća i providna, reci ti nama recept kako onda nabasati na Mr.Righta u životu? Ili je tebi toliko osupnutoj razočaranjem u životu i ogorčenom na sav muški rod, s toliko žestokih kritika o nišvrijednosti te spolne populacije, bolje odma tražit Miss.Right!
Pa ne očekuješ valjda od prvog pokupljenog s ceste da je savršeni? Valjda postoji period istraživanja, upoznavanja karaktera čovjeka, komuniciranja s njim, promatranja ponašanja u društvu, da bi shvatila da je pristao tek kao potencijalni partner koji se treba itekako dokazivat još za nešto ozbiljnije. Ili ti to preskačeš? Hop u krevet, pa ako ide ide, nema veze što oko ničega nemamo zajedničku temu, čak ni za razgovor, a kamoli koju zajedničku interesnu zonu ili nedajbože par njih!
Niko ti nije reko da moraš lepršati oko partnera samo zato što je muškarac (koje li notorne gluposti), nego upravo suprotno, upoznati ga što ranije u punom svjetlu da bi zaštitila sama sebe! E sad kad ga pobliže upoznaš, a uvjeravam te da za to nisu dovoljne 3 večernje kave, odlučit ćeš jel gospodin za tebe ili nije. Ako nije zahvališ se na društvu i objasniš da ste različiti ko bik i tratinčica i svak ode na svoju stranu. Ako si usput prije vremena prihvatila njegovog "gnjurca", e dušo, to je kolateralna žrtva tvog načina upoznavanja, tvoj rizik i tvoja nepromišljenost! Ne valja nakon toga kukat i jaukat na sve strane, "on me iskoristio", od sebe radit sveticu, a širit generalno loše glasine o muškarcima... svašta! Ali ako prihvatiš zajednicu nakon inicijalno kvalitetnog upoznavanja potencijalnog partnera, onda ti je kvragu valjda stalo nakon negog vremena i opstat u njoj, a svaka zajednica neminovno prolazi i krize i padove, koji se, zamisli, jako efikasno mogu rješit zdravom i otvorenom komunikacijom! I ako to još nisi shvatila, kad sam se javio sa svojim "prosvjetljenjem", ja sam samo zagovarao tu vrstu otvaranja pred partnerom, u svrhu kvalitenijeg vođenja zajednice, a ne zatomljavanja frustracija u sebe! Partnera moraš naučit živjeti uz sebe, nitko nije rođen sa skenerom tvojih potreba, navika i želja u glavi, al mi se čini da to žene baš ne shvaćaju i radije čekaju trenutak muškog prosvjetljenja, nego da same uzmu stvar u svoje ruke i najbezbolnije otvoreno kažu što im sve smeta, i na taj način uče svoje partnere o sebi. Naravno sistem je obostran i prilično podložan i kompromisima!
Što se tiče seksa i kvalitete partnera u njemu, koliko sam vidio to je neka krilatica koja ti bitnom važnošću stalno titra oko glave, pa ako preko kreveta tražiš idealnog muškarca za život, nije ti baš neko sretno rješenje!
Vođenje ljubavi je za mene osjećaj potpunog emotivnog i fizičkog sjedinjavanja i samo produžena ruka dobre usklađene i harmonizirane partnerske cjeline u kojoj se kvaliteta vođenja ne mjeri "dužinom" i silinom ritmičkog nabijanja, nego uloženom pažnjom i senzualnošću prema partneru. A tada kad su moždane vijuge nabijene uzbuđenjem od same pomisli na voljenog/nu, doći do krajnjeg zadovoljstva u seksu i nije neka nadnaravna egzibicija rezervirana samo za gurue. Najveća i najbolja uvertira vođenju ljubavi je kompletan partnerski odnos koji stoji iza vas. Inspiracija prilikom vođenja ljubavi je obostrana, i oba partnera jednako nastoje udovoljiti pažnjom i aktivnošću drugome.
Seks je rekreativno ispucavanje nagona i strasti, olakšavanje tjelesne napetosti bez pretjerano visokih emocionalnih zahtjevnosti i sjedinjenosti. Pa mi nije jasno o čemu točno govoriš o seksu ili vođenju ljubavi?! Ali kad već iznosiš poraznu teoriju muškaraca u krevetu, onda trebaš imati na umu da se virtuoznost u seksu postiže najviše inspiracijom partnerom!!! a mogao bih usput spomenuti i što su nama muškima tipične ženske ubojice dobrog osjećaja u krevetu, koje nam libido spuštaju jedva na prag aktivnosti...
1 - nedostatak samopouzdanja i gotovo konstantna opterećenost vlastitim izgledom kojom totalno kočite vlastitu slobodu i nesputanost, a ako pritajeno i šutite o tome, govor vašeg tijela vas neminovno razotkriva
2 - fizička neaktivnost i neinicijativnost - dakle prepuštanje muškarcu da vodi sve sam, u čemu se muškarac u jednom trenutku osjeti ko s lutkom na napuhavanje, ko da na tekmi trči od gola do gola bez izjednog igrača na terenu, koji bi podigli napetost i adrenalin zabavnosti na terenu... e sad, vrlo često baš iz takvih situacija protječe i vaša zabluda procjene uspješnosti dobrog ljubavnika, jer mnoge žene kad sude o muškoj neposebnosti, zapravo pritom zaboravljaju bacit analizu na eventualno svoju neinovativnost, neinspirativnost i neaktivnost, a poneke zamisli čak ni ne slute da se to od njih uopće i očekuje... bokte ko da nije damski preuzet inicijativu, bježi se od toga ko vrag od tamjana...
3 - nedostatak duha i avanturizma u istraživanju noviteta... kao i unošenje negativnosti i frustracija u krevet, spominjanje lista obaveza koje vas čekaju za obavit i sl.
A kategoriju potencijalnih prodavača magle prvom prilikom postavi pred svoj argumentirani stav i raskrinkaj ih pred njima samima - najefikasnije je direktno porazit napuhanka protuoružjem, tražit objašnjenje po čemu je on toliko superiorniji od drugih ili toliko pametniji za rješit neku situaciju bolje od drugog i ono ključno - neka objasni kako! Ako na svaki njegov argument "za" ti imaš kvalitean "protiv" - čemu se zabrinjavati - raskrinkaj ga! kako muškog, tako i ženskog napuhanka...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma