Citiraj Tata! prvotno napisa
Ja uopće ne mrzim žene, dapače vrlo ih volim kao nježne pripadnice drugog spola... a cijenim ih na prvom mjestu kao osobe suptilne nutrine
Tata, ideš u stereotip.
Mnoge od nas uopće nisu nježne niti suptilne ili im barem ide na živce kad ih se (samo) takvima doživljava.
jel to znači da nas takve ne voliš i ne cijeniš?

Citiraj Tata! prvotno napisa
svojim stavovima vas upravo pokušavam naučiti promišljati i o drugoj strani... nikome ne pametujem, niti solim pamet, nego samo širim toleranciju i senzibilitet za spolnu različitost, širim horizont razumijevanja za drugačija stajališta i prirodu razmišljanja muškaraca od žena... al vi to nikako ne shvatiti i prihvatiti da smo različiti i da je upravo u tome ta čudesna čar, a ne životna golgota!
meni djeluješ vrlo kontradiktorno:
nekoga tko me želi "naučiti promišljati", nije mu neugodno da mi to izjavi, te se čudi što ja "nikako da shvatim" zasigurno ću doživjeti kao osobu koja pametuje
a pritom "širi horizont razumijevanja za drugačija stajališta" :?

Ovo je bilo o načinu.
Što se samog sadržaja tiče, bitno smo manje različiti nego što tvrdiš svojim poetskim izričajima. Dokazano da su muškarci i žene u međusobno bitno sličniji nego što su različiti unutar svoje spolne skupine.
Evo da i ja tebe nešto "pokušam naučiti"