ah bože picajzliranja oko svake riječi i izraza.. pa naravno da nisam disertirao temu "žena" nego samo dao jedan kratki saže, koji se ne odnosi nužno na svaku pojedinku te spolne skupine, trebala bi to i sama kužit s tolikom znanstvenom podlogom? neznam jesi li ti osobno suptilna, očito nisi čim se toliko buniš, ali ja sam barem susretao u životu bitno češće osobinu suptilnosti kod žena nego muškaraca, pa iz toga i proizlazi moje osobno mišljenje i stav... btw. mea culpa ako sam time u znanstvenom pogledu zastranio!Mnoge od nas uopće nisu nježne niti suptilne
naravno da ne cijenim sve ženske osobe samo zaslugom te činjenice što su žene, pametnom jasno ko sunce! u svakom žitu ima kukolja, kao i u svakom društvu i zajednici loših i dobrih ljudi, iskusnih i naivnih, pametnih i razboritih i onih koji to nisu... a mislim da ti je jasno da se sud o osobnom poštovanju neke osobe temelji na poznavanju iste i karakteru kojim odiše, a ja sam ti svojom kratkom tezom da nemam predrasude spram žena, samo kontrirao jednoj netočnoj izjavi i dao jasno do znanja da ja žene nipošto ne mrzim, i da razočaranje u jednu ne znači razboritom čovjeku generalno potapljanje povjerenja u sve ostale, kao što me se ovdje prozvalo! Čak mi nisu ni jasni argumenti kojom je forumašica to tako jasno i važno dijagnosticirala?!
Površnosti me smetaju, kao i izvlačenje iz konteksta, a najviše podmetanje neistina i laži! Pa ako me netko nije shvatio radije neka pita za pojašnjenje nego se izleće tako niskim pogrdnim i osobno uvredljivim stavovima!
hvala, na znanstvenoj tezi, nadam se da će je mnogi pročitati... dakle ona teza Žene s Venere, muškarci s Marsa koja tako dobro opisuje različitosti među spolovima sad nam fino pada u vodu! baš lijepo...Dokazano da su muškarci i žene u međusobno bitno sličniji nego što su različiti unutar svoje spolne skupine.