e viš frituljka da si skroz u krivu.. i moji skakutavi smajlići su odraz baš veselja.. al sam isto malo karikaturno nakitio srčekima baš ko i ti spotom, pa smo na istom, kaj ne? al vidim da se mojim srčekima niko ne veseli, a tvojem spotu uredno daju podršku... pa mi malo nejasno i čudno!Spot je trebao biti zafrkancija na temu, ali ispod tvojih skakutavih, nasmiješenih i zaljubljenih smajlija nailazim na veliku gorčinu i ljutnju…
ma nisam ti ja neki mrgud, znam ja podnijet šalu na svoj račun, bez brige, zašto ne bi i mene takva šala razveselila? jednako kao i izjava "Tata! ti si meni super" meni je to tak dobra izjava i onak baš nevina, iskrena, dječja, da me uskoro možete vidit sa sinom u šetnji u majicama svih nijansi s tim natpisom! baš mi je cool, pa nek svi znaju kakav mu je tata!![]()
Vidiš meni je žena s pivom u ruci apsolutno neprihvatljiva scena u mojem svjetonazoru, i možda sam ti sad čista konzerva s takvim stavom, al mi je tak i točka i nemre mi neko reć da mi je ta žena napeta, jer je možda lavica u krevetu!!! ma nula bodova u startu! ne zanima me, taman da je Bo Derek u tijelu, Sharon Stone u glavi i Marija Tereza u duši!
btw. podrigivanje mi je tu negdje u istom košu, baš kao i indiskretno nabacivanje muškima! sorry, al fala lepa ne bih ja to... uvijek radije vidim ženstvenu damu, nego alternativku nalakćenu s kamiondžijama na šanku... i točka!