Čitam vas i mogla bih dugo na ovu temu (s obzirom koliko sam toga u životu prošla, a tek mi je 36 :/ ).
Imala sam svakakve ulete - oženjenih i starijih muškaraca koji su mi nudili BMW-a, vilu i jahtu da bih bila njihova ljubavnica (što ću, kad sam živjela u takvoj okolini), bilo je onih mlađih koji su htjeli provod za jednu noć (i to sam ponekad prihvaćala jer mi je to toog dana odgovaralo), bilo je i onih starijih, rastavljenih koji su htjeli provod za jednu noć i nešto 'bez obaveza'.
Hoću reći - ja sam se ponašala u skladu sa mojim trenutnim željama. Ako sam htjela instant sex - dobila sam ga, ako sam htjela samo jedno ugodno večer uz večeru - iskoristila sam što mi se nudi, ako sam htjela nešto divlje i ekscentrično - i to sam dobila. Možda će me neke forumašice osuditi, ali nije mi žao ni za jedan moj potez.
Muškarci će uzeti onoliko koliko im dozvoliš i sve je 'about attidude' - 'if you don't have one, bad for you'. Ja sam isto neko vrijeme bila samohrana majka, dok nisam srela MM i ništa drukčije me muškarci nisu doživljavali od vremena dok sam bila neudana, nikakvu razliku nisam primijetila. Stvar je u tome što vjenčane osobe nakon rastave, počinju drukčije percipirati svijet jer su neko vrijeme bile uljuljkane u neku 'bračnu sigurnost'.
MM ni u jednom trenutku na mene nije gledao kao na raspuštenicu sa djetetom jer da je tako, danas ne bi bili u braku i imali još jedno dijete, ne vara me, iskren je, voli me i poštuje i istu stvar ja osjećam prema njemu. A i njemu je ovo drugi brak.