iridana svaka čast na hrabrom i otvorenom stavu, bez dlake na jeziku... hm, pitam se ima li "2666" neku znakovitiju simboliku od pukog broja?

šala, šala - da me svađalice ne uhvate na pik!
pa mada ću sad blago rečeno zasrat sve, al ću ipak izreć svoje skromno mišljenje promatrajući tvoje neobavezno ponašanje, iako iznimno cijenim tvoju neposrednost i otvorenost...
dakle, jasno mi je iz tona tvog pristupa da ne osjećaš ama baš nikakvu odgovornost za svoja mladalačka istraživanja u fazi soliranja i da imaš sigurno čvrsti osjećaj da nisi povrijedila nikog, već da si jedino sebi dala neobaveznog oduška... ali me zanima jedna hipotetička paralela, da li bi svom mužu tolerirala bračnu nevjeru s jednom raskalašenom zgodnom singlericom i da li bi pri tome NJU potpuno abolicirala krivnje, iako je itekako znala da je tvoj muž oženjen muškarac i da s njom riskira svoju vezu, brak, zajednicu, djecu, imetak?!
dakle nalazimo se na vrlo sklizavom terenu principjelnosti, morala i etike i po mome, slušajući tvoj stav, čini mi se da nebi imala osnove ljutnju iskaliti na jednu takvu curicu, koja se htjela samo "neobavezno" zabaviti riskirajući time nekome stabilnost zajednice, već zagrist čvrsto usnu i prekuhat to u sebi...[/b]