-
i mi smo se okruzili ljudima koji nas prihvacaju
@Balarosa, ako naletis na slabovidu osobu, sa stapom, i osoba te rezimo sludajno drmne tim stapom oces poduciti dijete da izbjegava takvu osobu? ili recimo osobu u kolicima jer moze slucajno u kretanju gurnuti kolicima tvoje dijete?
ovo o cemu ja pisem literatura opisuje kao nevidljivi hendikep jer nasi klinci ne izgledaju drugacije on NT djece ali imaju velikih problema
odbijanje, vrijedjanje djece ko moj mali spada u kategoriju izrugivanja invalidima
ti svakako imas pravo na svoje vidjenje situacije, isto kao i roditelji koji svojoj djeci brane da imaju kontakt sa pp djecom i djecom iz "losih obitelji"
moj je trenutno u fazi da hoce plasiti bebe u kolicima, pridje i vikne BU. ne svaki put ali to radi. i sad ja mogu mahnito i grcevito stiskati njegovu ruku i fizicki mu ne dozvoliti da se odmakne od mene ili riskirati jer on sa 4 godine ipak treba imati neku autonomiju i pravo na slobodno kretanje
kad izvede show ispricam se roditeljima, velim sto je u pitanju i tu u NL jos nisam naisla na situaciju da je neko negativno reagirao
takodjer nisam naletila na situaciju da mu se djeca rugaju, sto vise prihvacaju ga takvog kakav je bez ikakvih predrasuda
(uostalom, cem se mi tu cudimo, pa zar su ne jednom nasrtali na pse vodice sljepih, izbacivali ih iz javnog prevoza i slicno)
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma