Pokazuje rezultate 1 do 15 od 15

Tema: Trazimo pedijatra u Zg!Nasa

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno Trazimo pedijatra u Zg!Nasa

Trazimo pedijatra u Zg!Nasa beba ima 3.5 mj i rodila se vani.sada se konacno vracamo u Zg,pa molimo da nam preporucite dobrog pedijatra na podrucju Jarun,Tresnjevka,Vrbani.Moze i privatni.Nasli smo na internetu da je Dr.Sabol ok,ima li tko iskustva?Hvala na pomoci svima.

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

pa negdje u tom trokutu ti je dr regan (valjda još radi) . knežija.

za nju kažu da je dobra.

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Poliklinika dr. Sabol je privatna ustanova i nema ugovor s HZZO-om. To znači da se plaća svaki pregled. Ali što se tiče profesionalnosti i uljudnosti super su! Bili smo 2 puta i nije mi žao niti jedne kune. Mi smo bili kod doktorice Klancir, a i upoznali smo dr. Sabola. Oboje su nam se jako svidjeli. Odlučili smo se za njih nakon što smo kod našeg socijalnog pedijatra dobili antibiotske kapi za nos na kojima piše da nije dokazana učinkovitost za djecu mlađu od 8 godina, a beba je imala 2 tjedna!?!?! Sad se pokušavamo prebaciti na Knežiju kod dr. Metke.

Koliko sam shvatila u zapadnom dijelu grada nedostaje kvalitetnih pedijatara. Oni koji vrijede su krcati i kod njih je strašna gužva. Svi hvale dr. Lučeva koji radi u prilazu B. Filipovića 11. Na Rudešu radi dr. Šakić za koju kažu da je ok.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno Trazimo pedijatra u Zg!Nasa

Ja sam vise nego zadovoljna s pedijatricom Ana Dragojevic Vuckovic u Novoj cesti 85A.

Kod doktorice smo prosli paljenje pupka, upalu oka kada smo izasli iz bolnice, remencice za kukove, fizijatra i vjezbice, prehlade sada kada smo krenuli u jaslice, sva cijepljenja do sada.

Nasa pedica uvijek ima vremena za lijepu rijec i savjet i ne libi se savjetovati Vas i uputiti kamo da idete ako morate ici dalje kod specijalista.

Doktorica govori i engleski, sto je meni osobno bilo predivno.

Ovo nije reklama, ali sam bila jako sretna kada sam je pronasla.

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Dr. M. Jovančević- Trešnjevka

Brunda avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ako sam prekjučer dobro shvatila sestru od dr. Regan, oni ne primaju nove pacijente jer su prepuni. Primaju samo novorođene jer njih ne mogu odbiti.

@n@ avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Jovančević navodno ne prima nove pacijente.

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj @n@ prvotno napisa
    Jovančević navodno ne prima nove pacijente.
    i bolje... :/

@n@ avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Zašto "i bolje"?? Čovjek je među vodećim pedijatrima na našim prostorima! :shock:

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj @n@ prvotno napisa
    Zašto "i bolje"?? Čovjek je među vodećim pedijatrima na našim prostorima! :shock:
    što se tiče teorije - skidam mu kapu! ne samo na hrvatskom - već na svjetskom nivou. daje izvrsne savjete, ima izvrstan pristup - ma nema boljeg! i u tom dijelu je savršen.

dijagnostika -

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Citiraj sorciere prvotno napisa

dijagnostika -
    Ma da? Moja sestra je s klincima već 10 godina kod njega i prezadovoljna je.

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

da jovancevic ne prima,uzela nas je regan.hvala.jako se dugo ceka,da udes u ordinaciju i za obicno vaganje i cjepljenje.ne znam kako je onda ako je bebac ne daj boze bubani.svidjela nam se.hvala vam na uputi.al kako je uvijek guzva ne mogu pitat sto me zanima...tako da mi ostaje roda za vecinu informacija.dal je kod nas svugdje tako???ja sam rodila u bjelorusiji.tamo je uglavnom sve bljak al jedno je savrseno,nikad za nista i zadnjih mjeseci trudnoce ni 4mj bebina zivota nismo cekali duze od 5min.drage mame kako se snalazite sa tim cekanjima.pa ja moram pola stana ponjeti,od igracaka hrane pelene i sl.da bi mogla cekati po 3,4 h.i jos mi svaki put dode vrijeme za izdajanje(nazalost beba tako jede)vjerojatno bi sad trebala na nekakvu kontrolu pa sve odgadam upravo zbog toga.beba tamo izgubi san i bude mi cijeli dan i noc "nemoguc".

zhabica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

misli da je cekanje vrlo cest pojava u ordinacijama :/ i mi cak i kad se narucimo cekamo neko vrijeme kod naseg pedijatra, al sta cemo, kad nam je dobar.

i bolje ti je ipak pitaj svoju pedijatricu o svemu vezanom za dijete, nema veze sta je guzva ti je pitaj , naravno uvijek informaciju mozes provjerit bilo di ali ona je lijecnica tvog djeteta i dat ce ti savjet koji ti zapravo nitko od nas ne moze dat i bit siguran da je rekao ispravno.

nadam se da cete bit zadovoljni sa svojom pedijatricom.

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

marina, iza ordinacije ti je parkić - pa ako se radi samo o kontroli - možeš čekanje prikratiti laganom šetnjicom .

ukoliko je gužva, najbolje da si pitanja napišeš na papir kako ih ne bi zaboravila.

ivorka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Evo ti par savjeta za izbjegavanje čekanja (barem djelomično) kod Reganice (kod nje smo s obadva djeteta i jako smo zadovoljni, osim s gužvama )
    Svakako izbjegavaj ponedjeljak i petak - tad su stvarno velike gužve. Ako ti je nešto hitno i jednostavno - nazovi telefonom - uvijek će ti se javiti makar i nakon nekoliko pokušaja.
    Inače - naouružaj se strpljenjem i isplaniraj si tih 1-2h čekanja na neki način (šetnja, zabavljanje maloga i sl.).
    Ja ju ne bih mijenjala iako me nekad čekanje stvarno iznervira
    Sretno!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •