-
mom su vadili krv iz prsta da vide hemoglobin, ne mora biti da mu je zeljezo nisko bilo,al posumnjali jer je blijedje puti i ima slab apetit. medjutim ja sam ubjedjena da on nije imao slabo zeljezo jer je strasno aktivan al buduci da bebe na mm imaju samo zalihe prikupljene u trudnoci i vecina ih bude anemicna s 6-7 mjeseci nije mi se cinilolose to mu davati ako nista da vidim hoce li apetit biti bolji, a blijeda sam i ja pa mi apetit i zeljezo super
a kolege obrnuto - mali je samo spavao i jeo i super napredovao (sto je normalno jer nije bio ekstra aktivan dok je budan plus puno sna) i dosta pasivan u motorici, i kako su mu to zeljezo dali kazu nisu mogli ostat od njega, bolji prije bio
uglavnom nema pravila, al opcenito - umor, pospanost, blijedoca, manjak apetita (sto se kod beba koje napreduju jer usprkos manjoj kolicini jela dosta miruju ne mora vidjeti), neaktivnost, sklonost virozama (rodici su malom dali zeljezo jer ima nizak hemoglobin i non stop je virozan). pitaj ped pa ce ti ona reci dal provjeravati il ne. osobno mislim, ako beba nije klonula kad je budna, vec vesela i aktivna i ako nije skolna nahladama, da se ne trebas brinuti vec biti sretna jer imas malu spavalicu
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma