Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: preporuka za tutu

Datum pristupanja
    May 2008

Početno preporuka za tutu

poshto smo kod kupovine opreme za bebe profulali gotovo kod svakog izbora, (shta da kazhem nismo imali iskustva ni koga za pitat pa je bilo: meni su ova kolica najlijepsha i eto mene sa guinny speedi kolicima - a lijepo pishe heavy use - bilo je tipa imamo karavans stat che - i hoche ali nishta drugo neche, pa onda kada premala, pa obleka nespretna za oblachenje -shvlachenje, blabla. sada povlachim crtu pa rekoh sebi informirat chu se za sve. evo ovako, hochu kupit tutu i ne zhelim poslije saznat tipa - ta koju ste kupili che joj pretvorit kichmu u serpentinu, ili iz ove curi van ili ovoono...
    ima li ko neku dobru preporuku?

Vishnja avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno Re: preporuka za tutu

Citiraj MAMAvoliGITU prvotno napisa
    ta koju ste kupili che joj pretvorit kichmu u serpentinu
    Ne verujem da ijedna ima tu "moc"....
    Mi smo jos onomad (pre 9 godina) kupili "Cam"-ovu, nekakvu anatomsku, sa malo podignutim naslonom iza guze. Glavna prednost joj je sto ju je gotovo nemoguce prevrnuti. I, eno, je ziva i upotrebljiva, jos i dan-danas, za hitne slucajeve kad se obema pripiski u isti mah.
    Isla je i na more, na planinu, oribana je par hiljada puta...toliko je ocuvana da se nosim mislju da je poklonim malim bliznakinjama iz prvog komsiluka.

Datum pristupanja
    May 2008

Početno Re: preporuka za tutu

[quote="Vishnja Glavna prednost joj je sto ju je gotovo nemoguce prevrnuti.[/quote]

e to je ono na shto sam mislila - kakve sam ja sreche mi bi vjerovatno kupili neku tipa - gle kak su lijepe boje i kak ima zanimljive slikice a slijedecha scena bi bila: Gita na podu a kaka na zidu

Vishnja avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Ova je atestirana i na scenu - neka od gospodjica je upravo probudjena za jaslice, spava na nosi i piski u isti mah umotana u cebe, a gorepomenuti objekat stoji, nepomerljiv s mesta...

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

vishnja, da li znash gdje ih ima za kupit?

takodjer me zanima od koje dobi se bebu mozhe pochet stavljat na tutu?

Vishnja avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

E, to ti ne mogu reci. Em bese davno, em u drugoj drzavi...
    Bebanu mozes poceti da stavljas kada pocne samostalno da sedi. Drugo je pitanje da li ce uopste hteti da sedi na njoj... mene su u tom poslu spasle jaslice - tamo su ih stavljali u redovnim vremenskim intervalima, u krug kao u vecu staraca .A oni, sve vireci kako susedni "piskac" obavlja taj vazan posao, vazno su se trudili da i oni urade to kako valja...i brzo naucili.

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

vidi ovaj topic
    http://www.roda.hr/forum/viewtopic.php?t=62453

ovaj cu zakljucati

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove