čestitam od srca i velika pusa maleckoj i roditeljima :D:D
:D
![]()
čestitam od srca i velika pusa maleckoj i roditeljima :D:D
![]()
Čestitam sretnim roditeljima a maloj mrvici puuuno sreće i zdravlja u životu![]()
:D :D :D čestitam od svegmami i tati, a maloj curici velika dobrodošlica :D :D
CESTITAM OD![]()
:D cestitam od![]()
čestitam mami, tati i novom članu sretne obitelji :D :D :D :D
Iskreno se radujem maloj princezi![]()
WW čestitke i najljepše želje!
Čestitke sretnim roditeljima a malenoj veeelika dobrodošlica!!!
:D![]()
Čestitke od srca cijeloj obitelji :D
:D čestitam od![]()
Čestitam draga od![]()
Pozdrav sretnim roditeljima i pusa za malu curu.![]()
I meni, i meni!!! :DSandrij2 prvotno napisa
![]()
Čestitke sretnim roditeljima, a maloj mišici želim dobrodošlicu i šaljem puno poljubaca!!!
Cestitam od:D :D :D
Čestitam roditeljima! Veselimo se s njima dolasku malene princeze.![]()
Cestitam, ww ! :D !!
Ajme, draga moja wonderka, čestitam vam iz sveg srca na dolasku vaše male mišice :D !
Čestitke i od mene
(rođena na datum mog rođenja) :D :D![]()
Od srca čestitam :D:D
![]()
još jedna čudesna bebica došla nam je ukrasiti buketić :D :D :D
čestitam tati i mami![]()
čestitam odi veeelika dobrodošlica čudesnoj curici
:D !
Čestitam odsretnim roditeljima i dobrodošlica malenoj! :D
Super!!! :D
Čestitam cijeloj obitelji![]()
![]()
Draga naša djevojčicedobro nam došla
Čestitam i ovdje mojoj dragoj prijateljici ( koja odavno više nije samo virtulana) i njenom predivnom suprugu.
Dragi moji, želim vam prekrasno roditeljstvo![]()
.
Inače, naša ww i njena mrvica su super i za koji dan će kući :D .
:D :D tek sad vidim cestitam ww tebi i tati a maloj mrvici zelim dobrodoslicu na ovaj svijet. Uzivajte sada sa vasom princezom![]()
cestitam od![]()
Puno, puno srece i zdravlja za malu curicu.
Cestitam roditeljima :D
Drage moje curice,
prekrasno je citati sve te cestitke... Nadam se da ce svaka od vas jednog dana isto ovako citati svoje i da ce to biti vrloooo brzo...
Ja sam tek dosla kuci i jos sam vrlo opijena i odusevljena osjecajem "biti mama" da bih vam napisala kako sam licno dozivjela taj kraj moje trudnoce ali u sustini cinjenice izgledaju ovako:
Nakon sitnih problema s pocetka trudnoce, posljednji trimestar protice uredno. Tek od sredine treceg trimestra pocinju se pojavljivati moguce naznake problema tipa: UZV pregledi ukazuju na to da beba vise ne napreduje tempom kao do tada, glavica bebe ima cudne promjere, ja imam stalnu nelagodu u stomaku koja se narocito osjeti dok se beba pomjera, pojavljuju se otekline u vidu kile itd... Moja doktorica nije pretjerano zabrinuta, ali me prima u bolnicu i prosiruje pretrage- Ja ne dobivam nikakve informacije ali se slazem sa zakljuckom da ne vrijedi bilo sta rizikovati, pa se odlucujemo za porod carskim rezom u 37+6.
Rezultat, curica od 2480gr sa omotanom pupcanicom oko glave (vrata) i takvim vitalnim znacima da je prebacuju na pedijatrijski odjel u inkubator. Ja sve relativno dobro podnosim osim sto primam tri transfuzije krvi...
Pet dana kasnije, ja sam otpustena iz bolnice, a beba zadrzana van inkubatora na jos par dana zbog zutice. Otpusno pismo jos nisam dobila, ali usmeno mi je objasnjeno da je komplikacija nastupila usljed uvrnute maternice te da je pedijatar ocijenio bebu kao prerano rodjenu (rodjenu u 35 nedjelji!
Trenutno tu ima milion rupa u prici, ali iskreno me nije briga jer je prica sa sretnim krajem - sad smo porodica sa tri clana i za par dana cemo biti skupa... a na kraju balade, to je jedino vazno....
Ljubim vas puno i saljem slikice cim cim.....
Pridruzujem se cestitkama i uzivajte u svojoj curici.
Pusa
wonderwoman Drago mi je što si se javila...
Za novi život ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ u troje.
ww drago mi je da je sve sada dobro![]()
![]()
tvojoj curici velika![]()
![]()
nadam se da je princeza stigla kuci saljemo joj velike puse
![]()
Čestitke tebi i TM,a maloj mišici dobrodošlica!![]()
ww draga čestitam odMeni je vrijeme proletilo.
![]()
tvojoj princezi i želim vam lijepi život u troje.
![]()
![]()
![]()
hej!!!!! tek sam sad vidjela ove bajne vijesti!!! Puno puuuuuno čestitam od srca i želim Vam svu sreću ovog svijeta.![]()
![]()
![]()
![]()