Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: 4,5 mjeseci trudna a tezhina pada

Datum pristupanja
    May 2008

Početno 4,5 mjeseci trudna a tezhina pada

molila me frendica da pitam za nju:
    trudna je chetiri i pol mjeseca i danas je stala na vagu koja joj kazhe 1 kg manje - do sada je tezhina bila nepromjenjena.
    naravno lovi ju frka dal je to normalno (ja si nekak mislim da su bar mene takvi problemi muchili )
    uglavnom ima ko takvo iskustvo pa da ju mogu umirit

Strobery Shortcake avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ja u 1. trudnoću, u prva 4 mjeseca groznih mučnina (bez povračanja) izgubila 2 kg, pa tek onda krenula dobivat. Sad mi je isto bilo muka, ali sam normalno jela, pa nisam gubila. Ako joj je muka, a još i povrača, najnormalnija stvar je da će gubiti na težini.

saska7 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

izgubila sam u prva 4mj 3,5kg 8)
    mozda joj je ovaj mjesec bilo malo losije (mucnine, stres, manje je jela zbog vrucina) nego mjesece ranije pa joj je pala tezina...

svasta je moguce, ali nije nista za uzbunjivanje
    ako trbuh raste, na pregledima je sve ok, nema mjesta zabrinjavanju

nek uziva

mirjana avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

možda su je krivo izvagali na pregledu

meni su na jednom pregledu rekli da sam izgubila kilu, a na slijedećem je bila frka jer sam od zadnjeg mjerenja (tog krivog) "dobila" 3 kile - pa se uplašili da nije u pitanju šećer i svašta-nešto, dok se nismo zbrojili i shvatili da sam zapravo u 2 mjeseca dobila 2 kile i da sam još u granicama normale
    sestra koja me mjerila taj put kad sam "izgubila" kilu je bila skroz mlada i neiskusna i zaključak je bio da je krivo gledala (nešto je bilo oko toga da je gledala jezičac s krive strane blabla, ne mogu se točno sjetiti)

dok su mislili da sam izgubila tu kilu, svi su bili jako zadovoljni 8) nitko se nije brinuo oko toga (to je bilo sa nekih 5 mjeseci trudnoće)

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

pa nije to tako čudno, ja sam sad u 35. tjednu i imam 0,5 kg manje od prvog vaganja u 8. tjednu... dakle niti jednu kilu nisam dobila

Zeljka33 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

ja sam u 15. tjednu i ušla sam u trudnoću s malo viška kg (desetak ), naročito sam natekla nakon IVF postupka. Prvih 10.tjedana sam imala mučnine po cijeli dan , bila umorna i pospana, jela sam samo peciva, slance, i sl i dobila 2 kg. Zadnjih 5. tjedana se super osijećam i jedem puno zdravije nego i prije trudnoće (voće, povrće, puno tekućine) i krećem se više nego na početku T jer nemam više umor i pospanost...i tako ja stanem jutros na vagu i ono 3 kila manje od zadnjeg vaganja prije 3 tjedna. Malo sam se zabrinila, a opet često sam na pregledima i sve je OK i trbuh sve veći i tvrđi.
    valjda je to OK :/

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Jenz prvotno napisa
    pa nije to tako čudno, ja sam sad u 35. tjednu i imam 0,5 kg manje od prvog vaganja u 8. tjednu... dakle niti jednu kilu nisam dobila
    :?
    i nitko ne smatra da je to zabrinjavajuće?

kloklo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ako se beba lijepo razvija i sve je ostalo s trudnoćom u redu, zašto bi se zabrinjavali

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa
    Citiraj Jenz prvotno napisa
    :?
    i nitko ne smatra da je to zabrinjavajuće?
    ne, dijete lijepo napreduje i sve mjere su školske, tako mi je bilo i u prošloj trudnoći

ja sam imala zaliha od prije

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •