-
beba je nisko - vjezbe
U 33. sam tjednu trudnoce i receno mi je da je glavica jako nisko, no buduci da nisam otvorena i plodna voda je u redu, nije nista alarmantno.
Zanima me postoje li neke vjezbe koje sprecavaju otvaranje i daljnje spustanje bebe. Isto bih tako htjela znati postoje li neke zabranjene kretnje zbog kojih bi moglo doci do spustanja ili otvaranja.
Vjerujem da je pitanje suludo, ali ja sam jos jedna paranoicna trudnica... :/
Unaprijed zahvaljujem.
-
meni je isto glavica jako nisko, odmah na stidnoj kosti. 35. tjedan sam. mislim da ti nikakve vježbe nisu potrebne. meni je dr rekao da mogu i plivati i raditi sve normalno ali da poslije svake aktivnosti obavezno odmorim.
bebač mi je u tom položaju već dugo tako da mislim da se ne trebaš bojati
-
Za vjezbe protiv spustanja i otvaranja nisam cula. Zapravo, obicno se preporuca izbjegavanje vjezbanja. Ali buduci da si vec u 33. tjednu, stvarno nemas razloga za brigu. Potpisujem sanjaneo, radi sve normalo, ali se nemoj preforsirati i s vremena na vrijeme malo lezi i odmori. Ja sam se drzala tog "rezima", a beba mi je nisko cijelu trudnocu, i tek je na pregledu s 35 tj. ustanovljeno da sam malo uloziva - takodjer nista alarmantno.
-
i ja sam u 33. tjednu, beba jako nisko na zdjeličnim kostima, zbog toga i jako otičem ima već mjesec dana. po docu dok sam zatvorena i ja i beba smo dobro nema mjesta strahu, jedino mi je savjetovao malo više odmarati, ev. s nogama na povišenom
-
Pozdrav svima! Ja sam tek u 18 tjednu. Bebica je jako nisko i dr. mi je preporučila da se jako čuvam. No kako sam bila na strogom mirovanju od samog početka trudnoće (polip veličine oraha koji je kasnije "nestao") voljela bih znati da li je u ovoj fazi trudnoće zbog niskog nošenja nužno strogo mirovanje. Dr. mi je od početka jako oprezna, ali meni se nakon toliko ležanja čini da bi nam lagane šetnje po svježem zraku ipak povremeno dobro došle. Da li je netko imao sliču istuaciju?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma