Pokazuje rezultate 1 do 11 od 11

Tema: male bradavice po cijelom tijelu??

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno male bradavice po cijelom tijelu??

U prošloj trudnoći sam dobila neke male bradavice (veličine 1 mm-2mm), ali to nije bilo ništa strašno..U ovoj sam sva KRCATA tim bradavičicama po cijelom tijelu - pogotovo po vratu, dojkama, trbuhu...Pitala sam doktoricu opće medicine dal bi trebala kod dermatologa, ali ona je rekla da ne treba jer da to u trudnoći zna tako "buknuti" i da se kasnije povuče..ili ne.

Je li tko imao slično iskustvo? Što ako se ne povuku? Čime se to može tretirati? Spaljivanjem? :?

Indi avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

I ja sam primjetila da su mi se pojačale i nekoliko sam ih dobila po stomku i grudima, ali meni su to više nalik madežima koji su malkice ispupčeni, a + sam dobila i crvenih točkica za koje znam da su hormonske, tj. da se javljaju kao posljedica djelovanja hromona.
    Ja se ne zabrinjavam i čisto sumnjam da će se kasnije povući, nažalost.

sanjaneo avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

ja imam i te bradavice i male crvene točkice. i baš me zanima s čim da riješim te bradavice. nisu velike ali imam ih na vratu par, na trbuhu, ispod pazuha... zanima me da li pomaže ono što se kupi u ljekarni, što ih kao smrzava?

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Ja sam dobila smedkaste na grudima, cak i na bradavicama ali su se povukle. Jos uvijek imam malene boje koze na trbuhu i ispod grudi, na vratu.

Moja mama ih je isto dobila u trudnoci i veliki dio ih se povukao a neke su ostale.

Evo 18 mjeseci nakon poroda ja ih jos imam ali u manjem broju.

Indi avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Znači povuku se, odlično! Znam da se ove crvene točkice ne smiju dirati, bar su mi tako rekli.

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

i ja sam ih imala, u obje trudonoce i vecinom su se same povukle. Ono sto je ostalo sam naknadno spalila.
    Ako ti ne smetaju previse mozes cekati pa vidjeti hoce li otici ali nema ni razloga da ih ne spalis u trudnoci.

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

ma ja sam izdržala ovu trudnoću. Sutra mi je termin tako da ću ih ići "srediti" kasnije, na jesen..Meni užasno smetaju..stalno imam osjećaj kao da imam neke mrvice po sebi ili prištiće, a i ove koje su na vidljivijim mjestima mi nit ne izgledaju baš lijepo (kad ih ima tolko pogotovo)..
    Ja sam isto mislila kupiti onaj WARTNER u ljekarni, ali bih se svakako prije posavjetovala s liječnikom...

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

čula sam da pomaže mazanje tekućim vitaminom E, ima u ljekarnama valjda...

Loryblue avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

i ja sam ih dobila u trudnoći i evo skoro 4 godine kasnije ih još uvik imam malo po vratu i ispod prsiju.
    ali koliko ih je bilo sad ih je stvarno neznatan broj.
    znači, povlače se.
    kako su krenile nicat pred kraj trudnoće mislila sam da ću doć u rodilište nalik bradavičastoj svinji

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Ja imam te male bradavice mini mini, na pregibu pazuha i na vratu ( inače imam "običnih" madeža po cijelom tijelu podosta) ali nisam trudna

ivana83 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

kod mene isto, na vratu i ispod pazuha, a imam čak 1 ispod oka sitnu ali dosadnu.
    mislim da će ih u trudnoći još nabujati, pa ću onda kasnije razmišljati što s njima, isto tako i s pigmentacijskim mrljama

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •