-
pozdrav svima.. moja malena će napuniti tri godine, rođena je sa poremećajem koji se zove ekstrofija mokraćnog mjehura s epispadijom, ali između ostalog ima i rupicu iznad trtice, oko koje nitko nije praivo nikakvu frku, ali mene ona ipak zabrinjava.
naime, ona je imala tri operacije glede ekstrofije, i to je sad "sređeno", ali i dalje nitko ništa oko te rupice, pa bih vas molila da mi objasnite ako itko može. dali je i vašoj djeci tkivo oko te rupice, kako se meni čini kod moje malene, osjetljivo i kao nekakve nakupine masnog tkiva, moja uz to ima i pojačanu dlakavost oko rupice i nikad nije bilo oko toga nekih problema, ali je sada nekako prilično crvena i neznam ni sama šta da radim. znam da bi je trebala voditi kod doktora, ali se bojim da ishod neće biti još nekakva operacija. ona je poslije te tri operacije potpuno normalno dijete, koje trči, koje je strašno veselo i živahno. a dr. koji ju je privatno operirao je rekao da ni slučajno ne damo dijete pod nož radi rupice, da ona tako može cijeli život živjeti bez problema, a da operacija može samo dodatno pogoršati stvar, ali svejedno kada je pogledam tako me bude strah, pogotovo kad se tako zacrveni, valjda od nekog nezgodnog pada ili neznam ni ja čega, uglavnom ako netko može pomoći bila bih zahvalna....
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma