Pokazuje rezultate 1 do 40 od 40

Tema: tiska, stenje, isteze se... sta mu je?

manal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno tiska, stenje, isteze se... sta mu je?

molim za savjet: moj mali, danas 12 dana star, vec mi dvije noci pred jutro pocne nesto stenjati, oko 5 ili 6 sati. uzmem ga da ga podojim, sisa nekih 5 min, pusti dojku i zaspi, ali spava nemirno, ako uopce spava, jer svako malo nesto tiska, stenje, i isteze se, mislim ne grci nogice, nego ispruza i ruke i noge uz tijelo. tako par minuta, pa stane, pa opet... patronazna kaze grcevi. ali ako on ne place, valjda nelagoda nije tako velika... ja mu nudim dojku, ali nece, u nekakvom je polusnu - i on i ja. sta bi to moglo biti? trebam li se zabrinuti? kontam ako ne place, valjda nije nista tako strasno. inace, stolica mu je ona vodenasta i cesta, tu nema sta za tiskati, ono samo "pljasne" u pelenu...

kahna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

E tako je i moj L jedno vrijeme.
    Valjda isto neka faza.
    Točno pred jutro, isteže se, vrti, stenje, frkče, puše - ni ne sjećam se šta sve ne.
    Glavno da mene probudi i ne da mi spavati, taman zadremam kad evo ga opet.
    Ni ne sjećam se koliko je trajalo - ali prošlo je.
    Tako da ne brini previše, i ne razbijaj glavu, proći će i to.
    Glavno da ga ništa ne boli, jer da boli plakao bi sigurno.
    malom vrtiguzu

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj kahna prvotno napisa
    E tako je i moj L jedno vrijeme.
    Valjda isto neka faza.
    Točno pred jutro, isteže se, vrti, stenje, frkče, puše - ni ne sjećam se šta sve ne.
    Glavno da mene probudi i ne da mi spavati, taman zadremam kad evo ga opet.
    Ni ne sjećam se koliko je trajalo - ali prošlo je.
    isto
    na kraju bi se uvijek smirila i zaspala, i odspavala još 2 sata. mm i ja smo zaključili da ima samo podli plan sve nas izbaciti iz kreveta da može spavati na miru.
    mislim da nema razloga za brigu, opusti se i uživaj

manal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

hvala vam do neba cure, smirile ste me! ne mogu ni ja spavati kad ne znam sta da mu onda radim, i tako nas dvoje kunjamo jedno pored drugog, on stenje, ja se brinem... glavno da tata nista ne cuje i hrce

kahna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Citiraj manal prvotno napisa
    hvala vam do neba cure, smirile ste me! ne mogu ni ja spavati kad ne znam sta da mu onda radim, i tako nas dvoje kunjamo jedno pored drugog, on stenje, ja se brinem... glavno da tata nista ne cuje i hrce
    Oooo MM je puno toga prespavao i od hrkao.
    Ali u zadnje vrijeme on mene trka kad se L počne vrtiti i tražiti siku.

Svea avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Kod nas identična situacija! A i kod naše prijateljice koja ima malu bebu. Njoj je pedijatrica rekla da se pred jutro počinje "buditi" probavni sustav i da crijevca počinju raditi. Obzirom da male bebe nemaju potpuno razvijen probavni sustav onda se često događaju spomenute senzacije.

Meni to objašnjenje zvuči nekako logično, a primjećujem kako bebica raste da se to pojavljuje u sve manjem obimu.

Ono što je nama pomoglo - zadnja dva sata sna - od 5 do 7 - suprug je stavlja da spava na njegovim prsima (da da i njegova prsa su nam jako značajna, ne samo moja ), tako da ona zapravo leži na trbuhu što joj izgleda odgovara obzirom na takvu živahnu probavu!

Javite kako vam ide

Osoblje foruma mikka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno Re: tiska, stenje, isteze se... sta mu je?

molim za savjet: moj mali, danas 12 dana star, vec mi dvije noci pred jutro pocne nesto stenjati, oko 5 ili 6 sati. uzmem ga da ga podojim, sisa nekih 5 min, pusti dojku i zaspi, ali spava nemirno, ako uopce spava, jer svako malo nesto tiska, stenje, i isteze se, mislim ne grci nogice, nego ispruza i ruke i noge uz tijelo. tako par minuta, pa stane, pa opet... patronazna kaze grcevi. ali ako on ne place, valjda nelagoda nije tako velika... ja mu nudim dojku, ali nece, u nekakvom je polusnu - i on i ja. sta bi to moglo biti? trebam li se zabrinuti? kontam ako ne place, valjda nije nista tako strasno. inace, stolica mu je ona vodenasta i cesta, tu nema sta za tiskati, ono samo "pljasne" u pelenu...
    piski mu se ili kaki

vjerovala ili ne, male bebe javljaju kad im je sila. to i je temelj bezpelenastva. prestanu javljati kad skuze da od toga "nema vajde", tj. da im nitko nece ponuditi da se popisaju van pelene.

moja curka svako jutro oko 5 ima seanse, pa ju nosim na wc da se tamo istovari, pa se vracamo nazad u krevet, i blazeno spavamo jos malo dok se mali ne probudi.

kahna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Citiraj mikka prvotno napisa

piski mu se ili kaki

vjerovala ili ne, male bebe javljaju kad im je sila. to i je temelj bezpelenastva. prestanu javljati kad skuze da od toga "nema vajde", tj. da im nitko nece ponuditi da se popisaju van pelene.

moja curka svako jutro oko 5 ima seanse, pa ju nosim na wc da se tamo istovari, pa se vracamo nazad u krevet, i blazeno spavamo jos malo dok se mali ne probudi.
    E sad si me zbedirala, osjećam se takvom nemajkom
    Zamišljam kako mi je jadničak pokušavao nekaj reći a ja ništa
    Kako onda samo ujutro tako, a preko dana ništa :?
    Nije da kritiziram, znatiželjna sam.

Svea avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

piski mu se ili kaki

Dakle ti je držiš iznad školjke? I onda ona nešto obavi?
    Jel tako svaki put ili?

Daj pliz opiši malo kako to radiš...

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Citiraj Svea prvotno napisa

piski mu se ili kaki

Dakle ti je držiš iznad školjke? I onda ona nešto obavi?
    Jel tako svaki put ili?

Daj pliz opiši malo kako to radiš...
    Imas ogroman topic o bezpelenastvu na podforumu o koristenju i nekoristenju pelena.

kloklo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Signaliziraju oni i preko dana, ali ako se roditelji nikad nisu sreli niti s teorijom, a kamoli praksom bezpelenaštva, većinu tih signala će protumačiti kao glad, nervozu, umor, grčeve ili nešto "neobjašnjivo"
    Nastojat će pomoći djetetu na sve mile načine i na kraju se često osjećati jadno i poraženo što ne kuže kaj bebi smeta/treba. Uvjerena sam da je puno tih neobjašnjivih plačeva uzrokovano bebinom potrebom da se olakša, što nije baš jednostavno kad je sapeta pelenom. Probajte sebe zamisliti u takvoj situaciji! Kaka vam se/piški, a na sebi imate čvrsto stegnutu pelenu koja vas grije i prekriva vam anus/mokraćni otvor. Mama vas brižno nosa okolo i njena ruka, jao, jao ravno ispod guze - dodatno zatvara izlaze, pa ti sad istisne nešto van
    Ili probajte zamisliti koliko bi vam više snage trebalo za kakanje ležećki! Nije ni bebi to ništa lakša operacija za izvest.

Kad si samo pomislim koliko sam puta gurala Leoni cicu u usta, a ona je umjesto utovara željela istovar :kamo nestade mlotek smajlić:

Jedva čekam da se Jura rodi i da barem njemu omogućim tu sreću da mu mama razumije kako zna signalizirati i da je gladan i da je žedan i da je umoran, ali da isto tako zna signalizirati da mu se piški/kaki

Manal, probaj ga ujutro razmotati i drži ga iznad pelene/lavora/wc/kade da se slobodno istovari ko čovjek
    Uz malo sreće, uklonit ćete tako razlog ranojutarnjih nevolja
    Okušavanjem u bezpelenaštvu nemaš kaj izgubiti, a dobiti možeš jako puno jer je neopisiva sreća kad u komunikaciji s bebom uspijevaš shvatiti što joj treba i vidiš kako je smirena i zadovoljna kad pravilno protumačiš njene znakove i daš joj ono kaj je tražila

manal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

hmm... zanimljiva objasnjenja! hvala cure! i utjesno je da nismo jedini. jutros me iskreno zabrinuo. trajalo je to od ca. 5, 6 do 9.30! patronazna me uvjerava da ima grceve i da mu dam caj od komoraca
    a da ne spominjem pokusaj dojenja u tom periodu - nekad uzme sisu, nekad ne, nasisava se dakle od 5 do 9.30 "svakih" 20ak min po 3 min , vise ne znam na koju da ga stavim, al uz sve to i tatino nosanje, on je i dalje nezadovoljan. nitko se nije naspavao. i sad dijete od tih 9.30 spavaaaaa, budio se samo na malo sisanja i to je to. sta li nam nosi noc... :/

Tiwi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

manal drži se, sve je to normalno. patronažnu ignoraj, jer je izgleda onog kova da će ti uskoro reć da nemaš mlijeka i slične gluposti..

ja nikako da se upustim u ovo gore spominjano bespelenarstvo, ljena sam.
    al zato malog razmotam pa piški slobodno, a kad uspijem uloviti da mu se kaka, ili ga držim kao da čuči ili ga isto skinem i pomognem i svidja mu se

Osoblje foruma mikka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

i tebi bi se svidalo da si na njegovom mjestu

manal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

cure, mikka, kloklo - imate li nekakav link sa slikom kako da ga drzim iznad wc-a/lavora? bas sam danas promatrala i stvarno se javlja kad je neka sila.

kloklo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Manal, pa to je sjajno :D
    Evo, ovak na brzinu sam našla par sličica ovdje:http://www.timl.com/ipt/

A ovdje je link na sajt od Ingrid Bauer koja je napisala prekrasnu knjigu "Diaper free". Probaj je nabaviti, oduševit ćeš se s koliko majčinske nježnosti ona opisuje bit bezpelenaštva
    http://www.natural-wisdom.com/faq.htm

manal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

hvala kloklo! pa pokusat cu, javit cu sto smo napravili stvarno frustrira kad bebe place, a ne kuzis zasto. bilo bi divno uvijek znati...

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno prduckanj

Pozdrav

Imam dečkića koji ima 4 mjeseca isključivo je dojen i nije imao grčeve.ali već par dana imamo problema po noći,zaspi mi i nakon nekog vremena počne prduckatio,ponekada se i rasplače kako ga to valjda boli,kada ga hranim savija mi se,isto tako nakon hranjenja podrigne stavim ga u krevetić i on počne stenjati i na kraju plakati,neznam kako da mu pomogne niti sta mu je. jako je nadut,stolicu mi ima dva puta na dan,ali mu je to ispustanje vjetrova jako bolno,kako da mu pomognem dali tko ima slična iskustav?Dali postoji nešto sta bi mu mogla dati da mu bude lakše?

kahna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Joj da, još sam se nečega sjetila;
    L mi puno bolje spava od kada sam kindač spojila s krevetom da spava s nama
    ili je jadničak skužio da mama ne kuži signale

jcavlovic ne znam kaj bi ti rekla.
    L je stalno (i još uvijek) prduckao bez problema i tegoba, a kakao je jednom u 10 dana.

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno Re: prduckanj

Citiraj jcavlovic prvotno napisa
    Pozdrav

Imam dečkića koji ima 4 mjeseca isključivo je dojen i nije imao grčeve.ali već par dana imamo problema po noći,zaspi mi i nakon nekog vremena počne prduckatio,ponekada se i rasplače kako ga to valjda boli,kada ga hranim savija mi se,isto tako nakon hranjenja podrigne stavim ga u krevetić i on počne stenjati i na kraju plakati,neznam kako da mu pomogne niti sta mu je. jako je nadut,stolicu mi ima dva puta na dan,ali mu je to ispustanje vjetrova jako bolno,kako da mu pomognem dali tko ima slična iskustav?Dali postoji nešto sta bi mu mogla dati da mu bude lakše?
    nama se to par puta dogodilo. nikad nisam shvatila zašto, možda mu smeta nešto što jedeš? neka su djeca osjetljiva na to. ne znam. mi smo stavljali tople obloge, termofor s malo tople vode. to bi je nekako umirilo...zaspala bi ko mali anđeo
    probaj, možda upali

sretno

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

moja mala ima 3 i pol mjeseca i već 2 mjeseca savko jutro u 5 počne sa stenjanjem ko sat je točna,dok je bila manja budila bi se i kakala ali sad se više ne budi niti kaka ali stenje do 7 ! ima li tko lijek za to???

teta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

moja Mia (1,5 mj) isto tako u pola 6 hm hm hm i samo stenjucka i maše ručicama i nožicama al to sve u polusnu jer su joj oči cijelo vrijeme zatvorene...onda ju ja stavim kod nas u krevet (iako joj je kindač odmah pokraj kreveta) i ona nastavi mirno spavati do 8...
    a popodne želi privatnost jer kad se ja legnem pokraj nje da se malo odmorim stenje sve dok se ja ne dignem i onda spava ko top ispočetka sam mislila da je to možda slučajno al nije isprobala sam jedno 15-tak puta i svaki put isto..
    to je vjerojatno neka novorođenačka proturoditeljska urota s tim stenjanjem

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

prestala sama od sebe sa negdje 3 mj,vjerovatno kad crijeva sazriju malo!

manal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

i opet stenjanje! zapravo jos uvijek... ajd prije sam kontala da je probava, prdio je i stvarno se nakon nekon vremena pokakio. al sada, kako je veci, valjda su sazrijela crijeva, al on je stenjanju dodao okretanje glave amo tamo, bacanje nogu u zrak... i spava! al ja ne! stavi ga kraj sebe, jer mislim da bi sikio, al nije to. ma uzas, ustajem se ujutro umorna ko pas sta da radim? ima li tko preporuku kakvog dobrog egzorcista? (stvarno, kako stenje i okrece glavicu, covjek se zamisli)

Palagruža avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

ima li tko preporuku kakvog dobrog egzorcista?
    Ha-ha, ja sam došla do iste usporedbe! Moja curka pred jutro radi iste stvari kao i tvoj dečec, i itso me to podsjeća na egzorcističku sesiju. Istina, sad to radi manje nego prije, recimo, mjesec dana. Valjda će proći samo od sebe, i to uskoro.

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Je... i mi smo stenjali redovno u pet ujutro i sve do 7. Sada je to malo rjeđe i slabije. Ja sam to objašnjavala time što po noći nije dobro podrigivao jer bi često zaspao na cici. Primijetila sam da mu jako pomaže kada spavam na boku okrenuta prema njemu i naslonim mu nogice na podlakticu ruke na kojoj spavam. Mislim je to zato što ga smiruje moj dodir jer mu je pred jutro vjerojatno i san lakši a povišena pozicija nogica mu pomaže za probavicu. Probajte. Baš me zanima da li će to još nekome pomoći.

kahna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Mislim da ovaj topic treba prebaciti na bezpelenaše

manal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

mislis da ga razmotam? i ja sam to pomisljala... joj, evo sinoc je stenjao od 3h, pa sve do budjenja u 8.15! sa razmacima... jednu noc sam mislila da je pomoglo sto sam mu noge oslonila na moju nogu, pa su bile podignute, ali sinoc opet nije... umorna ja, neraspolozen on... :/

kahna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

mislis da ga razmotam? i ja sam to pomisljala... joj, evo sinoc je stenjao od 3h, pa sve do budjenja u 8.15! sa razmacima... jednu noc sam mislila da je pomoglo sto sam mu noge oslonila na moju nogu, pa su bile podignute, ali sinoc opet nije... umorna ja, neraspolozen on... :/
    Mislim zbog razloga zašto klinci tiskaju, stenju i istežu se.
    Čista bezpelenaška "spika" i signali

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Evo, podižem topić...ista stvar i kod nas, dva sata prije buđenja i popdne za vrijeme spavanja. Da li se kod vas išta promijenilo u međuvremenu? Osim što se brinem za bebicu, kronično sam neispavana jer ne mogu niti oka sklopiti dok beba spava kroz dan. Baba ima mjesec dana.

manal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

joj, ini... kako kad. ovaj moj ima wecker u guzi pa kad spava popodne, on se mora buditi nakon pola sata, iako jos umoran. nekad ga uspijem jos uljuljkati pa spava dalje, ali uz stenjanje. ja kao lezim kraj njega al moje spavanje isto tako mozes zaboraviti.
    a nocu... ne znam vise, u zadnje vrijeme tako lose spava, a ja jos gore... drugacije je, ali jos je tu. sad se vise ne isteze, nego bacaka, mlatara rukama...

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Nadala sam se da vam je sve prošlo... Sirota dječica.

Da li ste kontaktirali pedijatricu u vezi tih "pojavica" ? Koliko imate sada mjeseci?

Pokušala sam s kapima i nekakvim sirupom za probavu... Nisam primijetila nekakve promjene.

Tiwi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Mislim zbog razloga zašto klinci tiskaju, stenju i istežu se.
    Čista bezpelenaška "spika" i signali
    Mislim da treba ostati ovdje

Naime i klinci koji nisu bespelenaši - stenju, istežu se i rade im crijeva..

Ja sam se malo igrala tog bespelenašenja po ljeti. Ali više ne, jer em što je hladno pa ne ostavljam dijete golo po danu, em št je kakao svakih 4 dana pa mi se više nije dalo par sati noću pred jutro biti budna (a i njega razbuđivati) zbog pretpostavke da će možda baš danas kakati.

Inače - i kad sazriju crijeva, nastave se komešati, kad tvrdo spavaju mini su ko male klade, pa u par navrata malo "pliće" spavaju i onda su helikopteri

manal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj ini prvotno napisa
    Nadala sam se da vam je sve prošlo... Sirota dječica.

Da li ste kontaktirali pedijatricu u vezi tih "pojavica" ? Koliko imate sada mjeseci?

Pokušala sam s kapima i nekakvim sirupom za probavu... Nisam primijetila nekakve promjene.
    nisam nista rekla doktoru i nisam mu nista davala. ne znam sta je, nekad mislim mozda samo lose sanja ili sta ja znam! mozda je dijete koje lose spava, mozda i nije vise do probave, sad naime vise ne prdi u to vrijeme i kaki tek popodne.
    sretno vam!

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj mikka prvotno napisa Vidi poruku
    piski mu se ili kaki

kako je dobro citati arhivu

bas trazim iskustva vezana uz nas problem.
    S. se zadnje tri noci budi oko 5 i stenje. zvuci kao dupin.
    sjecam se da je L. zvucala ko lavica i da sam se splasila da imam ZOO u sobi, tako da nisam prvu noc reagirala.
    a onda je pocela i preko dana. i to je pocelo remetiti san. vidjela sam da joj nesto ne pase i smeta.
    znam da se prezderava i nagutava zraka, moje prepunjene sise i jak let down joj ne idu u korist, ali i s L. sam se navikla, pa znam da se treba izpodrigivati. isto tako znam da ju muce eksplozivne stolice koje ima nekoliko puta u danu. ponekad i po pet.

i znam da kad se pretvori u dupina da signalizira da bi mogla kakit. isto tako kad ju premotavam i kad ju razmotam, zadnja dva dana se uredno popiski. i MM i ja smo komentirali, ali vise u sali, jer nismo mi na to spremni da bi mogli u bezpelenase. bas cu probati odvest je nad lavabo sljedeci put kad krene stenjati.

ono drugo sto me muci je ravna podloga.
    cim ju spustim ona se probudi. ne podnosi ravnu podlogu, sto je nekako i logicno jer uz pelenu na guzi, glava je niza od zeluca.
    ispod kinderbeta ima deku pa je madrac nagnut, no u njemu je skoro pa nikad jer kako se pocela buditi, ostaje samnom u krevetu nakon podoja, bez obzira sto je kinderbet spojen s nama. a ne mogu nagnuti madrac bracnog kreveta u kojem spavamo svi cetvero.
    najbolje spava na nasem ramenu, no tada je previse spigana i ne svidja mi se kako izgleda. mislim da joj takav polozaj nije dobar za kicmu.
    i nakon sto sam danas od 6 u borbi sa pospanom S. koja taman kada zaspe, probudi se jer ju spustim na ravno, a nakon sto sam skuzila kako lijepo spava na jastuku za dojenje kojeg zavijem u U, ali na kojem opet ne lezi na tvrdom, uzela sam dasku za premotavanje i stavila ju na jastuk, tako da je sada ona nakosena, a na tvrdom i konacno spava bez stenjanja i budjenja.

zna li netko jel razlog tome prezderavanje, aerokolike, nesto trece?

Commawhite avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

I nas muči problem sa stenjanjem i izvijanjem ali uz cviljenje i cendranje neposredno prije prduckanja - kao da ga boli taj zrak koji izlazi iz njega. Zvala sam Telefončić (divna, predivna akcija) i kaže teta da bi mogao biti problem u tome da prehlapljivo hvata sisu pa se naguta zraka. Pokušavam ga dojiti sjedećki kako mi je rekla i istisnuti mlijeko da ne mora on početi vući, i čini mi se da je malo bolje. Bila bih poludila da mi je još netko pokušao rješiti problem rečenicom ''to ti je muško dijete, oni su cendravi''.

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Moja beba je napunila 3 tjedna spava sa mnom i isto skroz stenje(neke čudne zvukove pravi) dok spava isteže se i napinje. Uopće neplaće samo me malo brine to njegovo stenjanje, ali to nije samo ujutro, to on konstantno radi tokom dana i noći. mi dojimo ležečki tako sam naučila drukčije mi baš neide. Kad se nasisa ne bljucka več zaspi. Nekad bljucne tek nakon sat kad se probudi. Jako puno prdi i svaka pelena mu je mal pokakana valjd kak prdne tak mal uprlja pelenu. Možda to nije ništa dok on neplaće.

palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Moj miš isto stenje, protegne se maksimalno ili lamata ručicama i riče dok se ne pokaka - gotovo od rođenja. Drugačije se glasa kad prducka (mada rijetko), već smo skužili sve njegove znakove, no nemamo grčeve i znam da to nije to! Nama je samo bitno da poslije obroka dobro svaki put podrigne (stavimo ga na sebe u uspravnom položaju i lagano lupkamo između lopatica) i moja mama je shvatila da je najsretniji kod tog protezanja kada ga oslobodi pelenica i pusti ga gologuzog pod dekicom (paranoična je da se ne prehladi), on se tada smije ko blesav i vidim da mu je lakše. Poslije hranjenja ga ostavim u malo nakošenom položaju kako bi mu nakupljen zrak izašao (dosta je halapljiv i jede jako puno).

palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Da, inače imamo oko osam stolica dnevno. Jako vrijedno dijete!

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj Commawhite prvotno napisa Vidi poruku
    I nas muči problem sa stenjanjem i izvijanjem ali uz cviljenje i cendranje neposredno prije prduckanja - kao da ga boli taj zrak koji izlazi iz njega. Zvala sam Telefončić (divna, predivna akcija) i kaže teta da bi mogao biti problem u tome da prehlapljivo hvata sisu pa se naguta zraka. Pokušavam ga dojiti sjedećki kako mi je rekla i istisnuti mlijeko da ne mora on početi vući, i čini mi se da je malo bolje. Bila bih poludila da mi je još netko pokušao rješiti problem rečenicom ''to ti je muško dijete, oni su cendravi''.
    moja je zensko i do 3 i pol mj. svaki prdez ju je bolio toliko da je vristala. a prdila je svako malo.
    ono sto sam skuzila je da ju manje boli kad je odmornija.
    uz to, dok je bila tako mala, svakim prdezom bi i malo kakila.

osim sto sam radila sve na poboljsanju stanja mog prejakog LD, moje hiperprodukcije i njene hlapiljivosti, probala bi joj istisnuti taj zrak polazajama nogica te ucestalim podrigivanjem.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •