Citiraj mikka prvotno napisa Vidi poruku
piski mu se ili kaki

vjerovala ili ne, male bebe javljaju kad im je sila. to i je temelj bezpelenastva. prestanu javljati kad skuze da od toga "nema vajde", tj. da im nitko nece ponuditi da se popisaju van pelene.

moja curka svako jutro oko 5 ima seanse, pa ju nosim na wc da se tamo istovari, pa se vracamo nazad u krevet, i blazeno spavamo jos malo dok se mali ne probudi.
kako je dobro citati arhivu

bas trazim iskustva vezana uz nas problem.
S. se zadnje tri noci budi oko 5 i stenje. zvuci kao dupin.
sjecam se da je L. zvucala ko lavica i da sam se splasila da imam ZOO u sobi, tako da nisam prvu noc reagirala.
a onda je pocela i preko dana. i to je pocelo remetiti san. vidjela sam da joj nesto ne pase i smeta.
znam da se prezderava i nagutava zraka, moje prepunjene sise i jak let down joj ne idu u korist, ali i s L. sam se navikla, pa znam da se treba izpodrigivati. isto tako znam da ju muce eksplozivne stolice koje ima nekoliko puta u danu. ponekad i po pet.

i znam da kad se pretvori u dupina da signalizira da bi mogla kakit. isto tako kad ju premotavam i kad ju razmotam, zadnja dva dana se uredno popiski. i MM i ja smo komentirali, ali vise u sali, jer nismo mi na to spremni da bi mogli u bezpelenase. bas cu probati odvest je nad lavabo sljedeci put kad krene stenjati.

ono drugo sto me muci je ravna podloga.
cim ju spustim ona se probudi. ne podnosi ravnu podlogu, sto je nekako i logicno jer uz pelenu na guzi, glava je niza od zeluca.
ispod kinderbeta ima deku pa je madrac nagnut, no u njemu je skoro pa nikad jer kako se pocela buditi, ostaje samnom u krevetu nakon podoja, bez obzira sto je kinderbet spojen s nama. a ne mogu nagnuti madrac bracnog kreveta u kojem spavamo svi cetvero.
najbolje spava na nasem ramenu, no tada je previse spigana i ne svidja mi se kako izgleda. mislim da joj takav polozaj nije dobar za kicmu.
i nakon sto sam danas od 6 u borbi sa pospanom S. koja taman kada zaspe, probudi se jer ju spustim na ravno, a nakon sto sam skuzila kako lijepo spava na jastuku za dojenje kojeg zavijem u U, ali na kojem opet ne lezi na tvrdom, uzela sam dasku za premotavanje i stavila ju na jastuk, tako da je sada ona nakosena, a na tvrdom i konacno spava bez stenjanja i budjenja.

zna li netko jel razlog tome prezderavanje, aerokolike, nesto trece?