-
Ja sam jedna od tih mama koje kuhaju dva ručka, ali to je čisto iz praktičnih razloga. Ja sam vegetarijanac, a MM nije, tako da se naša prehrana dosta razlikuje. Mihovil voli jesti gotovo sve, tako da nemamo nekih problema. Uvijek se svi dogovaramo. Preko tjedna mu kuhaju bake i uglavnom se kombinira neko varivo s mesom, pohanim patliđanima ili tikvicama koje on obožava. Uvalimo mu i faširance od raznog povrća.
Nikada ga nismo prisiljavali da nešto jede što mu se ne sviđa i mislim da ima dobar odnos prema hrani. A ako mu se baš ne sviđa što je za ručak za desetak minuta su gotovi špageti s nekim umakom. I nije mi teško mu to napraviti jer znam da će pojesti. Bolje mi je da se najede onoga što voli, nego da ga silim da jede ono što ne voli, jer znam da ne bi ni pojeo, a priča bi završila u plaču.
-
Ne kuham dva ni tri ručka, dobri su dani kad skuham jedan. Tko neće jesti ne mora, može si složiti sendvič.
Ne da mi se gledati obješene face za stolom jer jedu nešto što im u datom momentu ne odgovara.
Zdravstvena ispravnost jedenja sendviča me ne zabrinjava.
A inače super kuham, uglavnom svi jedu (nije da se hvalim
) tako da spomenuti sendviči nisu česta opcija.
-
Kuham samo jedan, osim ako poželimo nešto što nije za J. Ali i onda ona dobije verziju istog ručka, ali bez nedopuštene namirnice.
-
Kuha se jedan rucak, ali u pravilu se stalno vrti kojih 10tak jela koje svi vole. Preko tjedna kuha baka i to samo za H, jer MM i ja uglavnom jedemo na poslu, ili ostaci od rucka za budu moja vecera, kad dodjem s posla.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma