Pokazuje rezultate 1 do 3 od 3

Tema: Kako zaustaviti jaki LD?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    argenta avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno Kako zaustaviti jaki LD?

Mislila sam da će proći samo od sebe, ali evo nas na 1+ i još uvijek muku mučim s mokrim majicama Svako malo se zalijem. Već mi je dosta masnih mrlja, presvlačenja, jastučića... A što je vani toplije, to je meni gore. Još kad, zbog intenzivne dohrane, ponekad "zaboravi" sisati, svako malo imam neki *pljus*

Tips and tricks, please?

ivanaos avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Baš sam i ja htjela otvoriti sličan topic. Ja dojim več 20 mj i dalje mlijeko curi i šprica. Da, šprica i to metar u daljinu!
    Lukas sada kada sisa jednu i druga počne curit viče: curi sisi ! i počne nju sisat ili se namjesti da mu šprica u lice . Nemalo puta mi se desilo na poslu da mi procuri, i to kada ne dojim recimo 4 sata, pa sam par puta kao pošpricala se dodatno vodom da izgleda da je to od vode. On i dalje jako puno sisa, puno i količinski i puno puta na dan, nepredvidljivo, pa se valjda ni s nisu navikle na neku rutinu. Dakle, što se mene tiče, nema tu pomoči

zhabica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

mi jos nismo na produzenom al cemo uskoro bit i isto imam "problem" smocenih maja ako ne stavim jastucice

Citiraj ivanaos prvotno napisa
    ili se namjesti da mu šprica u lice .
    a ovo je omiljeni sport povuce, ceka da krene i onda se smije kad ga prska u oci a ja sva mokra, i sad nije ogroman problem jer je ljeto i doma smo ali bi isto volila cut savjete.

jel ima sanse da to prestane s vremenom ili da prihvatim da je tako i da nema pomoci?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •