Least123, tebi su ciklusi vjerojatno duži, tj. nisu 28 dana, pa su ti zato na 13. dc tek 13-14 mm. Pretpostavljam da moraš opet u pon. na fm. Kako f rastu ca. 2 mm dnevno, znači tada bi ti trebali već biti oko 17-18 mm.
Mali Mimi ima pravo, ne mora biti svaki mjesec na drugom jajniku ovulacija. Meni je npr. najčešće ovulacija na lijevom jajniku. Nema tu baš pravila.

Odgovori s citatom
jel to preporuci mpo doktor pa kod njega se rade folikulimetrije ili soc. gin? mm i ja imamo dijagnozu idiopati pa mi se ciljani cine kao ok opcija.Imala sam jedan aih pa iza toga laparaskopiju i sad bi se vratila u zg ali zbog posla mm a i mog trenutno ne mozemo. Bar ne do jeseni. Ako to radi soc gin onda bi to probala.

sutra idem na folikulometriju pa cemo vidjeti ...ja malo zazirem od hormona najvise jer imam ciste na grudima dr mi govoroe pa sta....mozda sam paranoicna lai eto mene je strah. Ima li neko iskustvo sa kolimfenom i cistama i ima li bilo koja prirodna alternativa klomifenu?
mislim zasto??? pa da dobijete ovlujciaju ...ali ja imam ovulacije...da ne duljim dogoorili smao se da cu probati ciljane odnose u prirodnom ciklusu na sto je dr bio vidno pozitivno iznenadjen i ako ne uspijemo onda radim hsg ....preporuku u ultrazvucni hsg ...tako da idme na tu temu
da je ovo bio uspješan ciklus