A draga Frka od kud je itko mogao znati da nisam trudna ili da nemam vanmatericnu ili da nemam cistu dok me nije pregledao?? pa kad sam zvala ponovo na VV rekili su mi radim test na trudnocu da sam garant trudna i da sam ja fenomen da tri mj nakon klomifena nemam stvari! Sad znamo sta znamo nakon brojnih pregleda, ali tada nitko njista nije znao. Iscjedak nije bila menga pobogu, tri dana crnog iscjedka nije menga i to mi je ginekologica odmah rekla. Ne znam zasto me pokusavas napraviti blesavom a i ja jos blesavija sto objasnjavam.

Odgovori s citatom
, sretno svima.
mislim ja sam jako zadovoljna sa svojim ginekologom jer on to stvarno jako brzo evo proslo je 4mj od prvog pregleda i kada sam mu rekla da ne mogu zatrudnit... Ja imam 23g i zato me zanimaju vasa iskustva s Klomifenom
prvi mjesec je prosao imali smo 2 folikula pila sam 1x1 tabletu od 3-7dc jucer sam dobila menstruaciju
Gle, šansa za višeplodnu trudnoću nije baš tako velika, spermio nije dobar, endić zasad nije bogzna što, ALI...
i onda kreće ono ova pila ovaj čaj, ova išla u crkvu, ovi već odustali pa ostala žena trudna
sad više nikome ništa ne govorim aki i skuže po nečemu da sam bila ja lijepo kažem nosila neke nalaze i dr. nije ništa rekao