Citiraj sanjalica38 prvotno napisa
Lh trakice se kupe bez recepta u apoteci. To su ti trakice za dokazivanje ovulacije a izgledaju slično ovim štapićima za dokazivanje trudnoće. Trebaš se samo popiškiti i očitati rezultat. Ak se pojavi u otvoru crtica to je znak da će ovulacija nastupiti u 24-48 sati. Taj porast mislim luteinizirajućeg hormona ili nešt slično je okidač i razina mu se podiže samo prije ovulacije. Meni je to super jer nemoram se naručivati i ići ginekologu na folikulometriju.

E sad ponavljam pitanje jer mi je čudno da nije nigdje odgovoreno dal drugi mjesec Klomifen još uvijek djeluje na neki način? Prošli ciklus sam dobila menz. pa me zanima ako ga ne pijem više dal će imati ikakav utjecaj na ovaj mjesec? Mislim kao da se stvori neka zaliha ?

Jel normalno da mi menz. curenje nakon Klomifena traje već 9 dana? Inače 3. Zašto to?
koliko ja znam klomifen ne bi trebao djelovati drugi mjesec jel onda ga ne bi pili svaki mjesec da djeluje... mislim da je svaki mjesec za sebe.... gle kaj se tiće klomifena može ti biti samo bolje ne i gore osim ako vidiš da si jako jako napuhnuta pa ti to znaći da su ti se jajnici povećali i onda treba prestati uzimati klomifene dok se ne vrate na staru veličinu... ako ćeš jedan mjesec piti pa drugi ne ništa starka od toga jedino da se dogodi čudo što ti želim... a i sebi ali ga ja svaki mjesec pijem... sada sam popila drugu kuru i ovulacija je prošla i ja sam svoje obavila i sada čekam.... nadam se da vještica nebu došla..... nema zalihe kod klomifena bar ne koliko tebi treba.... meni se isto menziz produžio sa 4 dana pa do 7 dana ali je to normalo zbog klomifena... ipak su one stimulans i malo se igramo s hormonima i moraš biti spremna na sve.... sve se pošeremeti ništa nije kao prije i to ti je tak.... ako ti dr nije prekinuo terapiju nemoj ni ti... trudi se bar toliko koliko traje terapija 6 mjeseci i ne odustaj jel kada završiš tu terapiju ajmo reći laganu onda je malo veći problem....

reci mi molim te koliko koštaju te lh trakice i koliko ih ima unutra... pa bi si kupila ako ovaj mjesec ne uspije pa za drugi..
kaj sada imaš menziz ili u kojoj si fazi????

ići ću i na drugo mišljenje tak da vidim kaj će on reći a ako to sve ne uspije onda idem na umjetnu ali privatno i moliti boga da uspije iz prve...

Pozdrav

eto toliko danas od mene pa piši....