Pokazuje rezultate 1 do 50 od 995

Tema: KLOMIFEN-vaša iskustva!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj Mali Mimi prvotno napisa Vidi poruku
    Ajme u šta se ginekolozi petljaju, prije nekoliko godina kad sam trebala na inseminaciju nakon klomifena a imala sam reakciju kao i ti znači 5 folikula, umjesto inseminacije napravili su mi IVF jer bi bilo previše rizično da se npr. svih 5 oplodi i implantira. I drago mi je da su ipak išli na tu soluciju (ispostavilo se na kraju da kod mene to nije bio toliki rizik ali kod nekog drugog bi možda bio).
    Ja bih na tvom mjestu otišla odmah kod nekog drugog da te pregleda kod nekog čija je to uža specijalnost (npr. u Cito)
    Mislim da joj Cito bas nije blizu Vinkovcima
    Slazem se sa vama. Nedavno sam citala o slucaju zene kojoj je napravljen Aih a imala je puno folikula i doslo je do viseplodne trudnoce (cetvorke ili cak petorke su bile u pitanju). Nije dobro zavrsilo.
    Mislim da vecina primarnih ginekologa premalo zna o stimulacijama, a previse se pouzdaju u srecu tj. statistike prema kojima nezeljene posljedice nisu tako ceste. Lazni osjecaj sigurnosti!

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj maca papucarica prvotno napisa Vidi poruku
    Mislim da joj Cito bas nije blizu Vinkovcima
    Slazem se sa vama. Nedavno sam citala o slucaju zene kojoj je napravljen Aih a imala je puno folikula i doslo je do viseplodne trudnoce (cetvorke ili cak petorke su bile u pitanju). Nije dobro zavrsilo.
    Mislim da vecina primarnih ginekologa premalo zna o stimulacijama, a previse se pouzdaju u srecu tj. statistike prema kojima nezeljene posljedice nisu tako ceste. Lazni osjecaj sigurnosti!
    Ja sam mislila da je iz Dalmacije a onda ima još više izbora privatnika koji se tim bave

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •