Drage moje cure

Evo ja sam nova na forumu, čitala sam malo vaše postove jer sam i sama ovaj mjesec krenula s Klomifenima. Ja i MM pokušavamo malo manje od godinu dana, mogućnost nam je i malo smanjena jer smo trenutno razdvojeni, on je u DE a ja u HR. Tako da nam je i malo problem izregulirati te potencijalne odnose.. Samnom je sve ok, nemam PCOS, pratili smo i ovulaciju, ima je al pretprošli mjesec je nije bilo, (pila sam Diane negdje 7 godina, pa sad možda je i to nekakav uzročnik da su neredovite) i s njim je sve u redu. E sad, klomifene sam pila od 5-9 dc po 1 tableticu jer je doktorica htjela da malo stimuliramo ovulaciju..sad, s obzirom da smo sve isplanirali u prvom mjesecu M je kasnila 5 dana i računajući koliko sam bila u DE moglo bi biti u savršenim uvjetima na knap. Jedino me brine, što nisam imala gdje kontrolirati.. Za par dana sam se naručila kod dr. ukoliko ona može išta barem sad vidjeti.

Zanima me, dali je netko imao temperaturu, 2-5 dana nakon terapije.. ?- I to onakva koja ne da spavati :D
zadnjih tjedan dana imam bolove kao kad trebam dobiti.. jel moguće da jajnici cijelo vrijeme rade nešto
Brinem se radi toga šta nismo kontrolirali, a nestrpljiva sam do pregleda.

Oprostite na opširnom tekstu..