bmaric,a nebi se složila s tobom,ni malo.Klomifen je dosta jaka stimulacija,i to što ti nisi reagirala na njega ne znači da je kod svih tako.Neko ne reagira pretjerano niti nakon hrpe gonala,menopura.Ima žena kojima se složi tri,četri,pet folikula od par tableta klomifena,ko meni npr.I kaj da dobiš tri,četri js?I sve se oplode?Jer,tu nema punkcije..ideš na sreču.Meni je doktor napomenul da je veča mogučnost višeplodne trudnoče,reko super moguči blizanciAl dok sam vidla nekoliko folikula na fm,nije mi bilo svejedno..isto tak sam dobila cistu nakon klomif. ciklusa.I smatram da je uzimanje klomifena bez pračenja ultrazvukom i još k tome na preporuku liječnika,jako neodgovorno.Od njega prvenstveno,koji to preporuči a svijestan je posljedica.Žena možda nije upučena,al zato je on tu da ju uputi i obavezno prati.Vidim da ste obje imale folikulometrije,i tak se to i radi.
MoMo,nemam iskustva u povezanosti ciste i stimulacije klomifenom,bilo bi najbolje da pitaš doktora o tome na prvom ultrazvuku,da te umiri.U biti več si bila na prvom,sad tek vidim.Nadam se da si rješila kaj te mučilo.Sretno