Pokazuje rezultate 1 do 50 od 995

Tema: KLOMIFEN-vaša iskustva!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Nera29 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

curke na klomicima, drzte mi se
    bila sam vam dovoljno puta u kozi pa znam sve moguce i nemoguce posljedice klomica, ako kome sta treba nek slobodno salje pp...
    i jedan mali savjet koji moze biti presudan... klomifen kod nekih zena utjece prilicno na debljinu endometrija pa zato slobodno pitajte svog doktora na prvom uzv kakav je , tj koliko je debel i u slucaju da je nikakav sto je moje iskustvo trazite terapiju i za to jer se ne sjete bas doktori uvijek svega a ipak sami najbolje o sebi brinemo...
    puno pusa i srece
    Posljednje uređivanje od Nera29 : 28.03.2014. at 07:20

red pepper avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Citiraj Nera29 prvotno napisa Vidi poruku
    curke na klomicima, drzte mi se
    bila sam vam dovoljno puta u kozi pa znam sve moguce i nemoguce posljedice klomica, ako kome sta treba nek slobodno salje pp...
    i jedan mali savjet koji moze biti presudan... klomifen kod nekih zena utjece prilicno na debljinu endometrija pa zato slobodno pitajte svog doktora na prvom uzv kakav je , tj koliko je debel i u slucaju da je nikakav sto je moje iskustvo trazite terapiju i za to jer se ne sjete bas doktori uvijek svega a ipak sami najbolje o sebi brinemo...
    puno pusa i srece
    ja mislim da klomifen skoro svima stanjuje endometrij i mislim da doktor o tome treba voditi računa obzirom da je opće poznato da je to nuspojava klomifena..Ne bi po meni nikako smio zaboraviti dati terapiju ako vidi da je tanak. Pa o 2 stvari jedino mora brinuti-folikuli i endometrij..a pogotovo ako zna da smo na klomifenu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •