-
Dakle, bila sam na uzv i vadila betu i bila je biokemijska trudnoca, nakon toga tri mjeseca nije bilo menstruacije ( iako su mi ciklusi redovni kao sat), plod je otisao u jednom crnom iscjetku. Zvala sam i govorila da nemam stvari, govorili su mi : doci ce mi i tako iz tjedna u tjedan, jer su nama cak rekli da imamo odnose jer sam ja jos pod klomifenima pa se trudnoca može u tako dogoditi. Osim toga sa mnom su imali plan ici na aiha u 2, 5 i 7 mj, a ja od 2 do 5 nisam menstruaciju uopće imala i nit to ih nije zabrinjavalo na VV. Kada su me prije Uskrsa kada sam zvala da jos nemam menstruaciju narucili da dodjem za tjedan dana da me vide, a ja pod bolovima, otisla sam privatno, i tada su mi rekli da mi se vrlo lako u tako zbrkanom organizmu od klomifena na koje sam uzasno reagirala mogla dogoditi vanmatericna trudnoca i da je neoprostivo da to na VV nisu iskljucili pa su mi prvo to iskljucili, jer me dr. moja zna i zna kako radi moje tijelo i da meni nije normalno da nemam menstruaciju tri mjeseca. Nakon toga su na uzv ustanovili ogromnu cistu, zbog koje nisam mogla prokrvariti, a koja je po njoj nastala u ciklusu iza aiha, i tijelo nije znalo samo, cista nije pukla nego je rasla i rasla, a nitko na VV me nije pregledao pa bi vidio da se to stvara i izazvali mi krvarenje. Poanta price je da to NISU napravili, kao sto kada mi je test bio pozitivan NISU rekli da i dalje koristim utrice. I zbog te ciste, i ne krvarenja mi je sve ovo doslo i na dojkama i na jajnicima. I onkolog i ginekolog mi preporucili da na stimulaciju vise nikakvu ne idem. Eto to je jos jednom moja prica. Tako da nakon ovoga svega mi se to tako sve zgadilo i zamjerilo da sumnjam da cemo se vise na to odluciti posebno ne tamo jer ja vise ne vjerujem tim lijecnicima gore.
Posljednje uređivanje od Zodijak : 18.05.2014. at 09:40
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma