Citiraj frka prvotno napisa Vidi poruku
Zodijak, priča ti je bila malo zbrčkana i vjerujem da mnogima nije bio jasan slijed događaja iz nje. I dalje mi nisu jasne neke stvari i slažem se s macom da teško da si imala ovulacije. Kakva je bila beta? Pretpostavljam da je pala skroz pa su tako isključili vanmaterničnu. A ako nisi dobila menstruaciju nakon AIH-a, nije ni moglo doći do nove trudnoće. Ali slažem se da su te trebali pregledati.

I još jedna stvar - utrići gotovo sigurno nisu imali veze s biokemijskom. Nisi bila na IVF-u i zapravo su utrići samo dodatna podrška, ali kod AIH-a nisu nužni.
Pa nije samo zbrčakana prica nego mi je i tijelo zbrčkano, to mi je i dr rekla na pregledu privatno da mi je tijelo toliko poludilo da ona uopće ne može odrediti koja mi je faza ciklusa, pa sam vadila opet krv da vidi hormone i dala neke lijekove 8 dana dvije dnevno ujutro i navecer, ja sam popila jednu ujutro i poslije podne dobila, sada sam drugu nakon toga dobila sama i to tocno 28 dan. Sve jasno da nakon aih beta neg na uzv jako mali plod za to razdoblje. To je sve fine. No medjutim ja sam kod njih u postupak dosla, savrseni nalazi to su i sami dr rekli, dosla sam sa prvom menstruacijom u prvom mjesecu, i uzimala klomifene, odradili aih, test pozitivan, na uzv se mala tockica vidjela, kasnije beta negativna.. To je sve fine no od tada do danas me nitko od tamo nije pregledao da vidi zasto nisam dobila menstruaciju ako nisam trudna, iako sam zvala redovno i dosadjivala dok nisam otisla privatno se pregledati. Vanatericna od aiha nije mogla biti, ali je mogla biti iza, a na VV to nisu provjeravali, odnosno nista nisu provjeravali.