Pokazuje rezultate 1 do 50 od 995

Tema: KLOMIFEN-vaša iskustva!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Evo me jako tuzna i razocarana ali sta cu tako je to prvi mjesec je prosao imali smo 2 folikula pila sam 1x1 tabletu od 3-7dc jucer sam dobila menstruaciju
    od cetvrtka opet krecem s Klomifenima pa cemo vidjeti hoce li biti sto iskreno polako gubim nadu iako mi je ovo bio prvi mjesec da sam imala ovulaciju sto je uspjeh za to mi je trebalo 6mj znaci napredujemo ali sto dalje to vise sumnjam u uspjeh

red pepper avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Citiraj anchy007 prvotno napisa Vidi poruku
    Evo me jako tuzna i razocarana ali sta cu tako je to prvi mjesec je prosao imali smo 2 folikula pila sam 1x1 tabletu od 3-7dc jucer sam dobila menstruaciju
    od cetvrtka opet krecem s Klomifenima pa cemo vidjeti hoce li biti sto iskreno polako gubim nadu iako mi je ovo bio prvi mjesec da sam imala ovulaciju sto je uspjeh za to mi je trebalo 6mj znaci napredujemo ali sto dalje to vise sumnjam u uspjeh
    a u kojem si postupku? Ciljani s klomifenom? Kako misliš da ti je za ovulaciju trebalo 6 mjeseci? Mislila si da nisi ovulirala dok nisi počela s klomifenom ili da si 6 mjeseci na klomifenu i tek sad da si ovulirala?

Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Da nije bilo ovulacije dok nismo krenuli s Klomifenom, mi smo u tome ciljani s klomifenom i da tek sam sada imala prvi puta ovulaciju....iskreno i ja sam vise psihicki pala ide mi rodjendan a ni ne zelim ga slaviti jer nemam snage da mi bilo tko dodje i posebno kad postave pitanje a sta jos cekate pa u braku ste vec 2g aaaa kao da je nama lako muz se jako dobro drzi i mene pokusava ohrabriti ali ne mogu nemam snage iskreno

KLARA31 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Kakvo je to razmisljanje! To je sigurno depra od klomifena. Nemora uspit svima iz prve. Borba draga moja! Uvik se pocme sa 1tabl.klom. Bolje ces. reagirat na vise tabl.ja sam ih 3dnevno uzimala. Glavu gore i idemo dalje!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •