Stranica 14 od 20 PrviPrvi ... 41213141516 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 651 do 700 od 995

Tema: KLOMIFEN-vaša iskustva!

Zodijak avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Citiraj frka prvotno napisa Vidi poruku
    ali vm nije mogla biti iza jer nije došlo do menstruacije - znači nije bilo ovulacije. ali da su te trebali pregledati, jesu.
    Kako nije mogla biti? Prvo ne bi ginekolog lupao bez veze i slao me vaditi betu. Pa od sljedeceg ciklusa iza aiha, sam mogla ostati trudna prirodnim putem jer mens. nisam imala, ili je mogla biti vanmatericna. Meni se cista napravila upravo u sljedecem ciklusu kada je folikul rastao, a nije puknuo, iza aiha, to su mi lijecnici potvrdili, jer da je puknuo zasto ne bi mogla ostati trudna? Sasvim logicno. To nitko nije mogao znati dok me ne pregleda sto se zbilo. Jer sam imala crni iscjedak par dana sa nekakvim crnim komadima i tada, po misljenju lijecnice mi je plod otisao i vjerojatno je tada krenuo novi ciklus...Hbg, ako su lagali mene i ja lažem vas
    Posljednje uređivanje od Zodijak : 18.05.2014. at 11:28

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Zodijak, ali koji ciklus iza aih-a si mogla zatrudniti kad kažeš da nisi dobila menstruaciju poslije? znači nije bilo ciklusa. ali sad vidim da si imala iscjedak par dana - valjda je to onda bila menga, a prije si pisala da uopće nije bilo menge od tada. uglavnom - zbrčkano si napisala i ništa se nije moglo zaključiti iz tvoje priče. trebali su te pregledati u svakom slučaju.

Zodijak avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Citiraj frka prvotno napisa Vidi poruku
    Zodijak, ali koji ciklus iza aih-a si mogla zatrudniti kad kažeš da nisi dobila menstruaciju poslije? znači nije bilo ciklusa. ali sad vidim da si imala iscjedak par dana - valjda je to onda bila menga, a prije si pisala da uopće nije bilo menge od tada. uglavnom - zbrčkano si napisala i ništa se nije moglo zaključiti iz tvoje priče. trebali su te pregledati u svakom slučaju.
    A draga Frka od kud je itko mogao znati da nisam trudna ili da nemam vanmatericnu ili da nemam cistu dok me nije pregledao?? pa kad sam zvala ponovo na VV rekili su mi radim test na trudnocu da sam garant trudna i da sam ja fenomen da tri mj nakon klomifena nemam stvari! Sad znamo sta znamo nakon brojnih pregleda, ali tada nitko njista nije znao. Iscjedak nije bila menga pobogu, tri dana crnog iscjedka nije menga i to mi je ginekologica odmah rekla. Ne znam zasto me pokusavas napraviti blesavom a i ja jos blesavija sto objasnjavam.
    Posljednje uređivanje od Zodijak : 21.05.2014. at 07:28

Zodijak avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Poanta mog posta je bila da se zene paze nakon bilo koje stimulacije, ali ocigledno promaseno pa necu vise smetati! Ovdje ima pametnijh od svih lijecnika, sretno svima.

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Zodijak,
    jesi li nakon tako dugog izostanka mjesečnice, vadila betu?

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

ajme, Zodijak, pa nije mi namjera nikoga praviti blesavim. prvo i osnovno - super da si podijelila priču jer su te morali pregledati! to je velika greška i nema tu rasprave.ali nije mi jasno kako ne razumiješ što ti govorim - kažeš da je bila biokemijska nakon aih-a. beta je pala na 0, a mengu NISI dobila. dakle, ako nisi dobila, nije započeo novi ciklus i nije moglo doći do nove trudnoće. osim ako je taj iscjedak bio menga. ako nije, pretpostavljam da su i oni isključili trudnoću, ali cistu nisu mogli isključiti i morali su te pregledati.

red pepper avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

A zodijak pa nitko nije nista pisao u losoj namjeri nego s namjerom da se pokusa protumaciti sto se eventualno dogodilo..pa svi smo tu s tom namjerom i sa slicnim problemima..poanta je da treba inzistirati na pregledima i objasnjenjima!

Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Ovako ja sam ovaj mjesec krenula s Klomifenom po 1 tableta od 3dc-7dc....imam problem sto ne mogu nikako dobiti kvalitetnu jajnu stanicu i tako da mi je ginekolog dao da krenem s Klomifenom i imam uzv 12dc...zanimaju me iskustva s Klomifenom i jeli netko ostao trudan uz njegovu pomoc? Hvala puno na odgovorima

red pepper avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

A koji postupak je u pitanju?mislim da klomifen ne utjece na kvalitetu stanice nego samo potice ovulaciju..a kakva je stanica u folikulu mislim da s njim nema veze..a koji poatupak je u pitanju ako je ultrazvuk tek 12 dc?

Datum pristupanja
    May 2014

Početno

tek smo krenuli jer sam odmah vadila hormone kada su stigli nalazi prolaktin je bio u nebesima pa smo to spustoli Bromergonom 2mj i sada pijem terapiju za sada je uredu pa je uveo Duphaston po 2 tablete od 16-26dc i nije bilo pomaka jer mjerim temperaturu svako jutro zatim je uveo 3 tablete i vidi se pomak na temperaturi i to veliki e sada mi je dao Klomifen da probam jer ne moze dobiti ni "kvalitetnu" jajnu stanicu jer temperatura pokazuje da ima ovulacije ali nista mislim ja sam jako zadovoljna sa svojim ginekologom jer on to stvarno jako brzo evo proslo je 4mj od prvog pregleda i kada sam mu rekla da ne mogu zatrudnit... Ja imam 23g i zato me zanimaju vasa iskustva s Klomifenom

red pepper avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

To sto ti je temperatura dok si na duphastonu visoka ne znaci da imas ovulaciju jer je duphaston umjetni progesteron koji vjerojatno isto dize temperaturu..a ako i imas ovulaciju tvoj ginekolog ne moze znati da li je jajna stanica kvalitetna ili nije.a kad imas 23 god male su sanse da ti stanice redovito nisu kvalitetne.jedini nacin da se sazna kvaliteta je da se punktira jajna stanica i nikako drugacije.

ja mislim da ti uopce nemas ovulaciju,a to je drugo pitanje od kvalitete stanice i zato ne zatrudnjujes..i zato ti je ginekolog dao klomifen.klomifen djeluje na nacin da stimulira hipofizu na proizvodnju lh i fsh hormona,a to su hormoni odgovorni za rast i sazrijevanje folikula u kojima se nalazi jajna stanica.kada folikul naraste dovoljno on puca i izbacuje jajnu stanicu koja je spremna za oplodnju..od folikula se stvara zuto tijelo koje proizvodi progesteron i tada ti ne treba duphaston jer tijelo ima vlastiti progesteron..

red pepper avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

E a kad imas ovulaciju onda odnosima u dobro tempirano vrijeme ces i zatrudnjeti..s time da klomifen ne smijes uzimati u kontinuitetu duze od par mjeseci,a i ima jos jednu manu,a to je da stanjuje endometrij,a ako je on pretanak onda ne moze doci do ugnjezdjenja ploda ako i zacmes..pa ako si na klomifenu pij sok od cikle bar i jedi puno ananasa..to pomaze za endometrij.

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Anchy, osim povisenog prolaktina, kakvi su ostali nalazi hormona? Temperatura nije siguran nacin detekcije ovulacije, pogotovo za vrijeme uzimanja duphastona jer duphaston utjece na bazalnu temperaturu. Jedini nacin da se ovulacija sigurno utvrdi je uzv pregled - ako se radi nakon sto je ovulacija prosla vidljivo je zuto tijelo.
    Imas li ovulacije bez klomifena?

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Anchy,
    jeste li radili spermiogram?
    Posljednje uređivanje od Inesz : 24.05.2014. at 17:17

cerepaha avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2014

Početno

Moje prvo iskustvo s klomifenom - sve prošlo super, pila po 1 tabletu 4-8 dc, dobila 3 folikula, ali, nažalost, bez ostvarene trudnoće. Ovaj mjesec sam bila ponovo na klomifenu 5-9 dc - dobila 2 folikula, ali mi je ovaj put endometrij na dan štoperice bio samo 7 mm. Prošli put je došao do 9 mm. E sad da li tijelo pamti pa se endometrij sa svakim ciklusom korištenja sve više stanjuje (iako je između bilo mjesec dana pauze) ili ima veze u kojem dc ga se počinje piti - to ne znam. Ili je jednostavno sreća. A ovaj put sam čak i više cikle jela.

Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Bubekica svi ostali hormoni su savrseni samo je prolaktin bio problem ali je i on sada super uz terapiju...Inesz radili smo i spermiogram u 1.mj i vjerovatno ce morati opet ima i muz mali problem barem tako tvrdi ginekolog jer prvi puta smo u tome i koliko god istrazivali nikada da saznamo sve tocno a ovo je nalaz spermiograma: kolicina 3ml,ph 8, likvefakcija proolužena, broj spermija 62mil u mil, broj spermija u ejakulatu 186mil,vitalnih 26%, pokretnih 25% evo to je nalaz nadam se da cemo uskoro uspjeti

Datum pristupanja
    May 2014

Početno

nemam ovulacije bez Klomifena

Datum pristupanja
    Apr 2014

Početno

Pijem 2 terapiju klomifena 3x5 dana, ( s razmakom od mj dana, nije ih bilo za nabaviti) kao imala sam nekakvu ovulaciju, Lh- trakica je pokazivala slabo ružžičastu boju, temperatura kostantna oko 36,5.
    Imala sam jak pms, bolna leđa, grudi natekle, jajnici (oba) su me intezivno boljela....
    30 dan dobijem nekakvo sluzasto krvavo krvarenje a temperatura još nije pala, a grudi su splasnule i bradavice me još bole.
    Dali je još netko imao takvo iskustvo?

Datum pristupanja
    Apr 2014

Početno

Gdje da nabavim klomifene? U našim ih ljekarnama trenutno nema ( u Karlovcu), pa me zanima dali ih negdje u Zagrebu ima?

perlica55 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2014

Početno

Bok cure, evo još jedne Klomifenke
    Kod mene nalazi ok, MM slabije pokretne spermije.
    Soc. G predlaže klomiće kako bi "pojačali O", neka 2/3 ciklusa, dok se psihički i financijski ne spremimo za MPO u Cito St.
    danas stigla menga, G mi dao Klomifen 1x1 5-9dc, a 9 dc na prvu folikulometriju...
    Zna li koja od vas, mogu li kod socijalca tražiti štopericu? Ak treba kupila bi ju. Dal ste je vi dobivale?
    Sretno nam svima, da ugledamo više taj +

Datum pristupanja
    Jun 2014

Početno

DRAGE moje , da vas malo potaknem na dalje ..... sa klomifenima imala jedan folikul, jednu jajnu stanicu...koja i nije bila bas nesto kad je bio transfer, a beta za 14 dana 580......dva dana nakon 1500 ... imamo prekrasnog deckica...prosla sam nocne more, zivcanjenja ..stimulacija.... 5 god.i evo sad se spremam ponovno..isto pod klomifenima, pa sretno svima i uskoro vam se pridruzujem !!!!

Datum pristupanja
    Jun 2014

Početno

Živa jesi li probala u DUGA RESI ??

Mala28 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Dali osjećaj u jajnicima ima povezanost sa brojem folikula?

prošli put kada sam pila klomifen stalno sam osjećala pikanje u jajnicima i imala sam 2 folikula, a sada apsolutno ništa ne osjećam

Argente avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Uglavnom ima ali nije garancija. Netko će više osjetiti 2 nego netko drugi 12...a i na tako mali broj - jesu li jedan, dva ili tri - ne vjerujem da možeš osjetiti razliku...

sushi avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

mala28 meni ti nije imalo veze jedno s drugim (odnosno bilo mi je obrnuto, uz najviše probadanja nikakva reakcija, a kada ne bih osjetila ništa bilo je po 2 folikula), ali većina ljudi kaže da im je povezano... uglavnom, ne mora ti to ništa značiti, pričekaj fm
    sretno!

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

ja sam dva puta bila na klomifenima, prvi put sam osjetila, drugi put ništa, a oba puta isti rezultat, tako da mislim da nije nužno išta osjetiti.

red pepper avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Ja prvi put nisam apsolutna ništa osjetila i imala jedan folikul i jednu stanicu..A doza 50 mg..Baš mi se čini da je ta doza za mene bila optimalna.

Idući put sam se išla pravit pametna pa žicala doktora da mi propiše 100 mg pa da pokušam dobit koji folikul više i taj put sam imala baš fuj nuspojave-em znojenje, em nekontrolirano cmoljenje em tupa bol u području desnog jajnika..i dobila neka 2 folikula koji su prebrzo narasli i naravno bili prazni..očito je doza bila prevelika..to je tako kad stalno glumim doktora..

Mala28 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

ja sam i prvi put i sada bila na 100 mg
    bila sam danas na fm i idem u cetvrtak opet
    pitala sam dr dali ima ista, rekla je da nema ai bit ce
    pa pretpostavljam da su mali

perlica55 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2014

Početno

Evo i mene
    Juče prva f-metrija 9 dc (CLOMID 2x1 5-9dc: ubrzan rast folikula!
    D folikul 17mm i 19mm
    L folikul 18mm, endić 6,5
    Savjet G akcija srijeda, četvrtak
    i petak obvezno.
    Sretnoo
    Posljednje uređivanje od perlica55 : 17.06.2014. at 13:22

Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Evo me jako tuzna i razocarana ali sta cu tako je to prvi mjesec je prosao imali smo 2 folikula pila sam 1x1 tabletu od 3-7dc jucer sam dobila menstruaciju
    od cetvrtka opet krecem s Klomifenima pa cemo vidjeti hoce li biti sto iskreno polako gubim nadu iako mi je ovo bio prvi mjesec da sam imala ovulaciju sto je uspjeh za to mi je trebalo 6mj znaci napredujemo ali sto dalje to vise sumnjam u uspjeh

red pepper avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Citiraj anchy007 prvotno napisa Vidi poruku
    Evo me jako tuzna i razocarana ali sta cu tako je to prvi mjesec je prosao imali smo 2 folikula pila sam 1x1 tabletu od 3-7dc jucer sam dobila menstruaciju
    od cetvrtka opet krecem s Klomifenima pa cemo vidjeti hoce li biti sto iskreno polako gubim nadu iako mi je ovo bio prvi mjesec da sam imala ovulaciju sto je uspjeh za to mi je trebalo 6mj znaci napredujemo ali sto dalje to vise sumnjam u uspjeh
    a u kojem si postupku? Ciljani s klomifenom? Kako misliš da ti je za ovulaciju trebalo 6 mjeseci? Mislila si da nisi ovulirala dok nisi počela s klomifenom ili da si 6 mjeseci na klomifenu i tek sad da si ovulirala?

perlica55 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2014

Početno

Anchy držim fige od srca da idući put bude +

Ja sam u prethodnom postu napisala 2x1, al pila sam Clomid 1x1 od 5-9dc,
    juče opet bila na f-metriji i stanje je
    Endić 6,8 i nije nešto narastao od dana prije
    Folikuli D 20,5 i 19,5
    folikul L 18,5 i 2x 16
    G (privatna) je prezadovoljna, od danas smo u akciji
    E sada vaše mišljenje molim, dal ću imati više ovulacija ovaj ciklus
    il će samo najveći folikul puknut???
    Sorry ak su glupa pitanja, al sve ovo mi je novo ...

Argente avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

U principu ćeš imati višestruku ovulaciju.
    Ići na ciljane s pet folikula, to se više ne radi; da si u MPO klinici išlo bi se na IVF zbog mogućnosti višeplodne trudnoće. Ne želim te plašiti, ali tvoja se socijalka/privatnica/tkogod, ali nije reproduktivka/ igra s vatrom...

perlica55 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2014

Početno

Joj argente
    Sad mi je panika, po njoj su samo 3 folikula u igri,
    kaže da od ova dva manja neće biti ništa?!
    Hajde me utješi malo, pa kolka je vjerojatnost da svi folikuli imaju JS??
    Uz to mm asthenozoospermiju a+b=10%
    A da imam odnos samo danas?? Pomagaj

red pepper avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Perlica ma zasto to sve rjesavas kod ginekologa a nisi u mpo postupcima?a+b mora biti 32% barem,ako se dobro sjecam..tvoja ginicka vam gubi vrijeme,uzima novce i radi rizik..ona se igra mpo doktora,a nije strucnjak za to..ne mora u svakom folikulu biti stanica,ali s tim stvarima se mpo doktori ne igraju..oni ako vide vise folikula rade ivf..vi ste definitivno slucaj za mpo...

perlica55 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2014

Početno

Pepper, ne znam dal ces me razumjeti, al smo tek daznali da trebamo na MPO i odlučili da krenemo nakon ljeta. Neki parovi lakse sve prihvate, MM i ja, ne.
    Moram se psihički pripremiti za postupak. Do tada sam u dogovoru s G odlucila pokusati s klomicem i ciljanim odnosima.
    Mislim da nisam ni prva ni zadnja koja se hvata za slamcicu?!
    Da, s-gram MM nije dobar jer nema 32% a+b, nego 10%, asthenozoospermija.

red pepper avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Ma,razumijem te.tesko je to prozvakati.i meni je bilo.ali ja se cudim tvojoj ginekologici sto se igra igrackama koje ocito ne razumije bas previse..nisi ti nimalo kriva,normalno da ces slusati doktoricu,ali zasto ona to radi to je jako neodgovorno..a jos ju i placas..pa to je kao da doktor opce prakse sad odjednom krene lijeciti dijabetes ili multiplu sklerozu..pa za to postoje specijalisti..jer sve je super dok ide po planu..ono klomifen pa jedan folikul i tralalala..ali evo kod tebe 3 folikula,a ona ne zna sta dalje,a i da hoce nema sta dalje..

Argente avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Pa vjerojatnost da svi folikuli imaju JS je prilično velika, s obzirom na tvoje godine i odsustvo dijagnoze. Doduše, ova dva najmanja bi valjda trebala prestati rasti s obzirom na to da ih više ne hraniš Gle, šansa za višeplodnu trudnoću nije baš tako velika, spermio nije dobar, endić zasad nije bogzna što, ALI...
    Ne mogu ti ja reći što da radiš, nit sam doktor nit imam uvid u kompletnu situaciju - možda tvoja dr vidi nešto što mi ne znamo; mogu ti samo reći što bih ja napravila na tvom mjestu - ovaj put po njenom pa što bude, a sljedeći put klomiće samo pod nadzorom reproduktivca. Sretno!
    Posljednje uređivanje od Argente : 18.06.2014. at 16:08

Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Da nije bilo ovulacije dok nismo krenuli s Klomifenom, mi smo u tome ciljani s klomifenom i da tek sam sada imala prvi puta ovulaciju....iskreno i ja sam vise psihicki pala ide mi rodjendan a ni ne zelim ga slaviti jer nemam snage da mi bilo tko dodje i posebno kad postave pitanje a sta jos cekate pa u braku ste vec 2g aaaa kao da je nama lako muz se jako dobro drzi i mene pokusava ohrabriti ali ne mogu nemam snage iskreno

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

anchy,

malena, naravno da ćeš slaviti rođendan. proslavi ga, raduj se životu, a znatiželjnim poznanicima i prijateljima kad pitaju "što čekate" odgovori da imate problema sa začećem.

a što se tiče daljnjeg liječenja neplodnosti, predlažem da odete ginekologu subspecijalisti humane reprodukcije.

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Anchy, ne daj se tako lako obeshrabriti.
    Bila sam u tvojoj situaciji, bez ovulacije, a želja za djetetom je iz godine u godinu bujala.
    Prošla sam 7 ciklusa tempiranih odnosa stimuliranih Klomifenom i isto bih na tren potonula nakon neuspjeha, ali bih već u sljedećem trenutku digla glavu i rekla sama sebi-novi ciklus, nova nada, ajmo!

Rijetki su sretnici koji u prvom pokušaju začmu dijete, često je potrebno malo više upornosti.
    A cilj je toliko prekrasan da se stvarno isplati i upornost, i strpljenje i patnja na putu.

Želim ti ono što si najviše želiš što prije

red pepper avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

anchy, niti ja nisam svoj rođendan slavila jer je bio par dana nakon punkcije 2 prazna folikula..Bila sam koma..Ali svakim danom će ti biti bolje i za koji dan ćeš dobiti novu snagu i volju da kreneš dalje i veseliti ćeš se novom postupku. Vidjeti ćeš! Ja uglavnom široj okolini govorim da još nismo spremni na dijete,ali samo zato što su to ljudi koji nam zavide na našem životu i samo traže nešto u našem životu ružno čemu se mogu veseliti..Eto takva je moja okolina. A ako su tvoji prijatelji/rodbina ok onda im reci točno što je na stvari..Ja sam najužem krugu isto naravno rekla i nitko više ništa ne pita..

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Ja sam smatrala da je moja okolina ok pa sam s njima podjelila naš problem i sad mi je neopisivo žao što je tako. sad ne pitaju kad će beba nego kad ideš opet kod doktora i šta kaže doktor, a ku... ne kuže o ćemu im pričam, kao da im nešto znaći folikul 12,14mm ili nema transfera.. i onda kreće ono ova pila ovaj čaj, ova išla u crkvu, ovi već odustali pa ostala žena trudna sad više nikome ništa ne govorim aki i skuže po nečemu da sam bila ja lijepo kažem nosila neke nalaze i dr. nije ništa rekao

KLARA31 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

anchy sve sam i ja to prosla,mnoge mi ovdje zene razumimo kako se osjecas. A gdje su tek djecji rodjendani od prija! Ja na neke nisam mogla ic,od tuge. Moja djevojcica je dosla nakon 5i po god.braka,nije bilo lako. Mogu ti rec da bi da mogu mjenjat manje tugovala,cini ono sto te veseli-mora bit nesto. Proslavi rodj.-vecera s muzem,sredi se izadji s prijama,odi na masazu...ucini nestoza sebe!
    A mogu ti rec da je mene klomifen baca u veliku depresiju,tribalo mi je par ciklusa da sluzim da je do klomifena. Pila ga 15-ak ciklusa do sad. Kad bi ga kombinirala sa normabelom bila sam normalna.
    Tek si otkrila da imas ovulacije uz njega sad ce on ucinit svoje i ostat ces trudna

KLARA31 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Kakvo je to razmisljanje! To je sigurno depra od klomifena. Nemora uspit svima iz prve. Borba draga moja! Uvik se pocme sa 1tabl.klom. Bolje ces. reagirat na vise tabl.ja sam ih 3dnevno uzimala. Glavu gore i idemo dalje!

perlica55 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2014

Početno

Argente i pepper hvala na savjetima, budem vas poslušala
    Ovo mi je prvi i zadnji Klomić bez MPO G!
    Anchy draga, drži se.. Točno znam kak ti je
    Nedavno MM i ja na placu, kad poznanica urla kaj čekamo?!
    Skoro sam je u klinac potjerala
    mislim si ma kaj tebe briga, i nikak mi nije jasno da ih nuje sram pitati tako intimne stvari?!
    Obečala sam MM da cu idućeg tko me pita kaj čekamo, pljunuti u facu
    držite se drage moje, javim vam u pon. stanje s UVZ-a.

Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Hvala vam puno sto me tjesite danas sam malo bolje nadamo se boljem vidjet cemo

perlica55 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2014

Početno

Desni jajnik dva žuta tijela (kaže G prefina),
    lijevo folikul od 21mm (pitala sam dal je
    to cista, ne, neg folikul koji će danas/sutra puknut)
    preporuka ne imati odnose naredna 2 dana..
    Endo 11mm.
    Od juče(15dc) koristim Utrogestan 2x1 do 25dc..
    Nije mi jasno dal je moguće imati još jednu O ak već koristim Utriće?
    Svakako nećemo u akciju idućih dana, jer su mi dvije O dovoljne.
    Sretno cure svima

red pepper avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Perlica, mislim da inače utrogestan može spriječiti ovulaciju jer se tijelo zbuni pod tolikim progesteronom i poremeti se mehanizam lučenja drugih hormona odgovornih za izazivanje ovulacije.Ali ako se mehanizam već pokrenuo u trenutku kada si krenula s utrogestanom onda će do ovulacije vjerojatno i doći..S time da kod tebe osim utrogestana postoje i 2 žuta tijela od kojih svako proizvodi progesteron tako da je po meni i bez utrogestana upitna ta treća ovulacija..
    Inače, sretno s ovim ciklusom, držim fige da uspiješ jer je i endometrij jako lijep!

perlica55 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2014

Početno

Pepper hvala ti, zlatna si Tak sam i mislila.. Iako je G rekla da zadnji folikul samo kaj nije prsnuo.. BT mi je porasla 13dc, a 15dc sam krenula s Utrićima.
    Nema veze, akciju izbjegavam još koji dan
    sve nade polažem u ovaj ciklus..
    Jako sam napuhnuta, sva sam si čudna, vjerojatno od Utrića.. Kak vi curke spominjete u MPO punkciju jajnih stanica, imam jedno pitanje.. Dal dva žuta tijela znače da su u folikulima bilr dvije JS? Znam da se događa da u MPO-u da budu neki folikuli prazni..

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •