Hvala na dobrodošlici... iz Kc sam. :D taj ginekolog mijenja moju jer je na porodiljnom, stariji je čovjek, ima i privatnu ordinaciju. Prepričao mi je par slučajeva sa klomifenom i rekao da ako će biti bilo kakvih komplikacija odmah prekidamo.iako on misli da neće. Najgore je što imam iste dijagnoze za sve kao što je moja mama imala. Njoj je nakon 7 godina pomoglo jedino propuhivanje jajovoda iako su doktori smatrali da sam čudo koje se samo jednom događa u životu.

Odgovori s citatom

HVALA ti puno... danas sam zvala doktora i rekao mi je neka dođem 12.dc, dakle danas tjedan. pa ćemo vidjeti šta se zbiva. nakon 2 dana klomića stala i "vještica" (a trajala je samo 4 dana)
ne znam jesam li spomenula, ali ginić mi je rekao da ako su jajovodi neprohodni da se to može vidjeti dok on radi vaginalni uzv. ili sam ja bila toliko smetena pa ga krivo shvatila
sad ću zvučati VRLO glupo, ali bolje da pitam vas nego doktora. može li se imati odnos i prije folikulometrije? mislim, da li sada moram čekati na one dane kada doktor kaže ili možemo iskoristiti ovih tjedan dana?