Imam jedan predivni stakleni svijećnjak(poklon drage osobe) sa kojeg nikako nemogu skinuti vosak :?Pokušala sam ga više puta očistiti,ali uvijek mi ostju mutne mrlje na njemuIma li tko slično iskustvo??
Imam jedan predivni stakleni svijećnjak(poklon drage osobe) sa kojeg nikako nemogu skinuti vosak :?Pokušala sam ga više puta očistiti,ali uvijek mi ostju mutne mrlje na njemuIma li tko slično iskustvo??
Jesi probala uljem? Običnim kuhinjskim. Obično pali na takvim površinama.
A da ga probas rastopit nekak.. :/
Ne znam.
Znam samo da mi se velika kutija puna Atrix-a za ruke jučer ugrijala do vrenja (zaboravila u autu), a potom iscurila u ručnu torbicu (da, ja, ja, budala sam je u torbicu stavila) po svim, ali svim, svim stvarima.
A ja nisam kao Ivka, pa da imam ravno 3 stvari u torbici. Ja imam kojekakvih nalaza, lijekova, ključeva, mp4irija, mobitela....
Tak sam jadna... a da ne pričam kako mi je torbica nova.![]()
Ajde, ajde, gdje ces boljeg motiva za kupnju nove torbice.AdioMare prvotno napisa
![]()
Prvo ocistis toplom vodom s malo deterdzenta, a zatim ispoliras alkoholom!YO prvotno napisa
hvala Blank uspješno izvršeno :D
kad je već riječ o vosku... ima li šanse skinuti boju od voštane svijeće koja je kapala po plastičnom stolu?
Mislis tu ne smijes probat nis rastapatifegusti prvotno napisa
![]()
sori moralasam
Pa probaj alkoholom..il mozda acetonom..
prije benzinom za čišćenje ili terpentinom - ako ga imaš. To otapa vosak - iz iskustva. (Vjerojatno je do sad očišćeno )retha prvotno napisa