Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: Udarac-hitno!!!!

ruby avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno Udarac-hitno!!!!

Jučer se slučajno udario u desnu stranu lica, u bakino koljeno u trku. Udarac je bio toliko jak da mu je cijela strana natekla. Držali smo oblog i oteklina je splasla.
    Danas, od jutros ima tempereturu od 37,3 do 37,8 i čini mi se da mu raste. Znam da kad dođemo na hitnu će bit da je to grlo ili neka glupost jer stvarno nemaju pojma.
    Može li to biti od udarca i da li da idemo odmah ili spuštamo fibru, pa odemo ujutro???

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

zašto misliš da mi bolje znamo od hitne? nazovi njih, reci što se dogodilo - i pitaj na što trebaš obratiti pažnju.

ruby avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Nazvala sam ih i sestra, jer mi ne može dati liječnicu, koja nije pedijatar (zvala sam dječji prijem) mi je rekla da fibra nema veze s udarcem i da pričekam razvoj bolesti.
    Možda sam neki opsjednuti um, al nisam zadovoljna s odgovorom.

lunahor avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

naravno da fibra moze imat veze s udarcem, moze mali imat potres mozga.

ruby avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Molim te, ako znaš nešto više, napiši, i, kako je Sorcie rekla, na što trebam obratit pažnju?

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ruby, kad nisam bila zadovoljna hitnom - zvala sam dežurne bolnice. i nisam se skidala s telefona, dok nisam dobila doktora. ako ti sestra na prijemnoj ne može dat doktora - zovi centralu i traži da te spoje s doktorom.

ili zovi hitnu u nekom drugom gradu..

mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

nisam siguran može li temperatura biti znak potresa mozga, ali zasigurno nije jedan od karakterističnih znakova.
    Prije bih povjerovao sestri s hitne da se radi o početku neke infektivne bolesti nego da temperatura ima ikakve veze sa udarcem.

Na što obratiti pažnju..... na puno toga.
    stanje svijesti,
    neobičan iscjedak iz nosa ili uha,
    eventualne znakove prijeloma.....

Očito imaš pristup internetu, pa pogledaj znakove eventualnog potresa mozga, prijeloma kosti lica, ....
    Ali, po svemu sudeći, ništa od toga. Ne juri dvoipolgodišnje dijete tako brzo da si slomi kosti ili ozlijedi mozak na bakinom koljenu.

mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Kako je danas?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •