mi nemamo nikakvih rituala, sve je stihijski, kako stignem i kako se sjetim...
mi nemamo nikakvih rituala, sve je stihijski, kako stignem i kako se sjetim...
Da, jer ne želi otvoriti oči dok se ne umije. To vrijedi samo kad ju mi budimo, kad se sama probudi onda je sve ok.
Hi, hi, hi, i koda nas je bilo ovako zato ih sada ujutro umijem da ih na hladnoći ne ližem kao kakav pesek.gita75 prvotno napisa
Zube pere samo ujutro i navečer.
Poslije doručka (koji je čim progledaju, Linda još u krevetu traži da idemo "dole papat") su k'o praščići, pa su ionako za umiti.
Zubiće peru prije spavanja, a Megi i prije male škole, to je poseban ritual 8) Sad kad ću biti na porodiljnom, uvest ću (bar) još jedno dnevno pranje zuba.
Jona je još sa 16 mj počeo tražiti jutarnje umivanje i uživa u njemu.
Sa zubićima nažalost nije tako. Prvo pranje je tek prije podnevnog spavanja i to svaki treći put,a slićno je i navećer.
Jednostavno jednu večer neće ni čuti za četkicu, a drugu bi prao po sat vremena.
Ujutro ga umijem isto kad i sebe, mlakom vodom i još x puta tokom dana jer kad jede, hrane ima svagdje....
Navečer obavezno, kupanje (kosu ne peremo svaki dan nego svaki drugi-treći jer mu je do ramena a ne voli ju sušiti fenom), umivanje, pranje rukica i pranje zubića (još uvijek bez paste za zube jer ju ne zna ispljunuti).