Nakon što smo za 24 sata smazali cijeli kolač od malina moram poslati

Abonjeko

.
Uz male izmjene kolač je ispao točno onakav kakvog sam očekivala: meko, sočno tijesto, nadjev prepun voća... Prefino!!
Izmjene su bile: bez grožđica (MM ne voli), umjesto 2 šalice pšeničnih klica stavila sam 1, a drugu zamijenila šalicom oraha.
Agar nisam stigla kupiti pa sam nadjev radila tako da sam maline prokuhala sa nešto smeđeg šećera i 2 žlice Gustina koje sam razmutila u maaaalo vode tako da nije ispao onako kao želatina nego više kremast. Maline nisam pasirala nego usitnila štapnim mikserom nakon kuhanja. Zbog vode u Gustinu nisam stavljala mlijeko ni dodatnu vodu.
Nisam u kremu stavljala gris, ali sam nas počastila šlagom na vrhu.
Ispalo je prepreprefino.
Tijesto ću koristiti i kao podlogu za neke druge voćne kolače.
Hvala još jednom!
