-
Drage moje, ja vam nisam ispičala cijelu priču jer nisam htjela da topic s recepata ode na dugo i široko...
Naime, ja sam taj dan raskrstila s mnogim ljudima, dugogodišnjim poznanicima, namučila se, istrošila i strašno ražalostila...
Cijeli rođendan je protekao u konstantnoj šprdanciji na moj račun, stalno se vrtjela priča oko mene i moje hrane koju sam im poslužila...jedna poznanica, naglasnija od njih, je bila toliko neugodna da mi je malo nedostajalo da ih sve stjeram s rođendana... prebacivali su mi da je prošli bio bolji jer je bilo pršuta...
Ja sam ih gledala i slušala te mislila kako ja ne trebam takve ljude...ljude koji ne shvaćaju da sam im dala vrhunski zdravu hranu brinući se za njih, poslužujućim im od srca...
Nisam razumjela da li su stvarno toliko nepristojni ili bezobrazni da mi prebacuju neke stvari koje nemaju veze sa zdravim razumom...
Pitala sam se jesu li oni došli na žderačinu ili na dječji rođendan :? ....cijelu noć nisam mogla spavati jer nisam očekivala zahvalnost već suzdržanost ukoliko im se nešto ne sviđa, a ne pljuvanje po tuđem trudu.
Ja na njihovim rođendanima apstiniram jer nema ništa za nas jestivo, pa mi nikada nije palo na pemet prebaciti im tako nešto...
Razočarala sam se strašno i sutradan sam raskinula neka duga prijateljstva s obzirom da neki ljudi zaista nisu imali cenzure niti mjere u šali na tuđi račun....neka svoje priče nose nekom drugo, ja ih više ne želim "žvakati" jer sam i ja mislila kako bi bilo strašno dobro ponuditi im nešto drugačije od uobičajenoga, nešto što ne mogu probati nigdje, ali to iskustvo me naučilo da ne treba "bacati bisere pred svinje" jer koliko god to grubo zvučalo velika je istina da se trud ne isplati kod onih koji to ne umiju cijeniti...nažalost...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma