jel neko radio ovako šta?
ja bih rado sam se zabavljala sad na godišnjem , kupila negdje materijal(Osijek, ali gdje?? ) i udri po stolicama!
ima li ko kakvu ideju) ili sličicu stolice nakon uloženog truda?
jel neko radio ovako šta?
ja bih rado sam se zabavljala sad na godišnjem , kupila negdje materijal(Osijek, ali gdje?? ) i udri po stolicama!
ima li ko kakvu ideju) ili sličicu stolice nakon uloženog truda?
Ja sam tapecirala svoje stolice i trebalo mi je jedno popodne, stvarno nije bilo komplicirano. Sa tim da su moje stolice drvene samo je sjedeći dio za tapeciranje. Materijal mora biti čvršći da se lako ne odere, kupila sam i novu spužvu koju sam izrezala prema staroj. Napunila klamalicu i udri... 8)
isto tak i ja
samo sto sam ja kupila plasticni stoljnjak istog uzorka u vise razlicitih boja jer mi te stolice nisu trebale trajat bogznakak dugo nego sam htjela da su sarene
napunila klamericu
i bila gotova za jedno popodne
fakat je jednostavno, samo pripremi sav alat
ako su ti stolice drvene trebat ces, osim klamerice i sarafncigere, kljuceve za matice i slicno - okreni stolac pa vidi kako je sjedalica pricvrscena
Mogu se pohvaliti da sam neki dan završila svoje prve stolce, a imam i slike: prije i poslije.
Nije bio neki veliki problem, jedino mi je malo duže trebalo jer sam i drvo izbrusila i prefarbala, pa mi onda šarafi nisu bili prave boje, pa sam i njih prefarbala, ali je, u svakom slučaju, bilo zabavno iskustvo.
samo za informaciju,od četvrtka imate u LIDL-u klamericu za 44 kn
Stvarno?? eto vidiš, super, kak se stvari uvijek poklope!kinder prvotno napisa
koliko cca inače košta?
pa bravo!!! znači, moći ću i ja!! jedva čekaqm da počnem! samo ne znam kakav materijal da nabavim i gdje :/ ?!klamarica prvotno napisa
pa proseci po nekim ducanima koji prodaju tekstil pa mozda nadjes sto ti se svidja
klamarica - ljepo si ti to sredila![]()
nataša u Osijeku je bilo nekad meblštofova i spužvi i sve što ti treba. To je u Županijskoj 19. Preko puta Ružine ulice.
kakva je to klamerica koju koristite za tapeciranje?
nece mi otvoriti linkove na "Prije" i "poslije"![]()
Ja i mm smo tapecirali čitavu kutnu klupiuu za sjedenje i dvije stolice,i jedno i drugo ima tapeciran sjedalo i naslon.Kupili smo skaj i obavili stvar za jedno popodne.Sve skupa nas došlo 200 kn.Izgleda odlično i izgleda mi bolje tapecirano i kvalitetnije nego original.
MM i ja se ovo spremamo već mjesecim, ovo mi je poticaj moram priznati.Trina prvotno napisa
Daj mi please samo reci koliko vam je materijala trebalo i koliko spužve vam je trebalo. Koliko cm debela spužva.
I mi imamo klupu i dva stolca. Staro 6 godina ali toliko rastureno![]()
Naše je isto 6 godina bilo staro.Spužvu nismo mijenjali jer je bila u dobrom stanju za razliku od one tkanine preko.Bila je toliko jadna,ofucana i flekava da sam mislila kad je skinemo poiskakat će štakori iznutra.Ali nije.Ne znam točno koliko smo materijala uzeli, pitat ću muža kad dođe pa ti javim.
što se tiče materijala,najbolje bi bilo da izmjeriš stolce i puta br. stolaca,dodaš 5 cm za porub(onaj dio što ćeš uvrnuti )
Ana,tek sad sam stigla do kompjutera.MM se ne sjeća točno ali misli da je bilo oko 4 m materijala