Stranica 7 od 92 PrviPrvi ... 567891757 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 301 do 350 od 4557

Tema: bronhiticari, astmasi, sinusasi - kako je? 3. dio

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Prije svega željela bi vas lijepo pozdraviti, ja sam nova na ovom forumu, a kako sam trenutno na porodiljnom dopustu imam više vremena pa sam vam htjela podjeliti svoje iskustvo. Biti će mi drago ako će nekomu pomoći, jer čitajući vaše postove vidjela sam sebe u svemu tome. Naime da skratim imam prekrasnu curicu koja sada ima 6.g. Dojila sam je do prve godine, onda sam prestala dojiti, a tako je i ona počela poboljevati. S dvije godine od početka jeseni počela mi je kašljati sve više, to se je pogoršavalo. Preko dana bi se to još nekako i dalo izdržati, a ponoći bi to bio pravi horor film, jadnica bi se sva ispovračala od toga strašnoga kašlja i tako u nedogled. Na silvestrovo smo se inhalirali s Ventolinom u bolnici na Kantridi u Rijeci, mi smo valjda tada bili jedini u to doba tamo. Na moje inzistiranje doktorica nas je poslala kod alergologa, gdje je potvrđena alergija na grinju i mačju dlaku. Dijagnoza Astma GINA 3. th. Ventolin i Flixotide. No ja nisam ostala na tome, izrevoltiran odnosom svih doktora i cjelokupnog sustava, krenula sam svojim putem. Dijete mi je prvo bilo na homeopatskoj terapiji koja joj je pomogla u toj mjeri da nije morala uzimati Ventolin ni Flixotide, ali sam jako brzo shvatila da to nije trajno rješenje. Borba sa grinjama je bila prava utopija i stalno sam trčala po kući u jednoj ruci s krpom, a u drugoj s usisavačem. Na moju veliku sreću srela sa jednu gospođu iz njemačke koja je imala alergiju na sve živo, pa mi je rekla kako se je ona trajno riješila svoje alergije. Posjušala sam je i moje djete je krenulo na biorezonantnu ili BICOM terapiju. Kada je krenula sa tom terapijom bila je alergična na 23 stvari, postepeno smo skidali alergije i jačali imunitet. Tako da sada, hvala Dragom Bogu nismo više alesgišni na ništa :D . Dijete mi više ne kašlje, a punpice smo davnih dana izbacili iz upotrebe. Ako je moje iskustvo nekome pomoglo jako sam sretna, jer znam kako je strašno da ti se dijete pati a ti mu ne možeš pomoći.

tajchi73 avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Emilly- biorezonantna ili BICOM terapija :? ,opiši malo što je to? Koliko dijete mora biti staro da na to može krenuti? Gdje ste to radile ? Otprilike cijena ( kad već ispitujem )? Koliko traje ?

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Ovako, malo je teško to opisati kako izgleda i nebi htjela da netko pomisli kako nekoga reklamiram. Biorezonantna th. se temelji na teoriji kvantne fizike, u čije pojašnjavanje neću ulaziti jer nisam za to dovoljno stručna. Pojednostaviti ću i reći da alergija nije normalna reakcija našega tijela, a s tom th. tijelo vraćamo u normalu, da ne reagira na vanjske čimbenike kao npr. pršinu ili neku hranu imunološkom reakcijom. Ja živim Rijeci i ovdije na moju sreću to radi jedan dr. Dobro sam se namučila dok sam saznala tko to radi. Dok sam se raspitivala saznala sam da u Zagrebu to radi dvoje ljudi i još netko u Varaždinu, i od očaja sam bila spremna i tamo putovati, ali onda sam saznala da i u Rijeci to radi taj jedan dr. Nema neke dobne granice, moja mala je krenula kada je imala 4.g. znači nakon dvije godine što smo trčali po svim mogućim doktorima i ništa joj nije baš previše pomagalo, a ona je rapidno propadala. Dr. kod koga smo mi bili kaže da su mu dolazila i dojenčad alergična na majčino mlijeko. Moja je mala išla na terapiju negdje odprilike 6 mj. ali to ti je individualno i ovisi na koliko je stvati dijete alergično. Kada dođeš tamo dijete ti legne na ležaj na kojemu je podloga koja je spojena na BICOM aparat, a on ti mjenja kako da kažem, frekvencije tijela u normalu (kao što sam već rekla, teško mi je to za opisati jer i sama sebi zvuči kao luđakinja). Uglavnom prvo moraš proći prvi pregled u kojemu uzme djetetu razmaz kapljice krvi i napravi alergo test na 250 stvari, ja sam to platila prije godinu dana 400 kn, ja mislim da starija djeca i odrasli više plačaju jer im radi i još nekakvo testiranje, ja mislim da je sada nešto i poskupio. Kada ti dođe test, ako se odlučiš za terapiju svaka th. je bila 250 kn a ideš na th. jednom u tjedan do deset dana. Mi smo sve skupa potrošili oko 5000 kn u tih 6 mj. Prošlo je već više od godinu dana od kako smo završili i stvarno za sada više nemamo nikakvih poteškoća. Neznam dali smijem dati web stranicu toga dr. i hoće li to onda biti reklamiranje?

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

evo i nas drage moje .mi upravo sa srebrnjaka gdje su mu produžili ventolin i flixstide do kraja 4 mj. nista na testu nije pokazao jer mi je dr rekao da je malim bebama moguče da lažno pokaže test. sumnja na astmu ali ce mo vidjet u 4 mj test pomoću krvi za sad dalje ovako šta da vam kmazem :/

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

ajoj, dinotinleon

nisu mu valjda ventolin propisali kontinuirano do 4 mjeseca?!
    nego po potrebi (pp)? :/

tajchi73 avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

dinotinleon- ne znam što da ti kažem

emilly- mislim da bi smjela napisati o kom je riječ ali za svaki slučaj bolje šalji pp-om onima koji se jave. Mene ne zanima Rijeka već Zagreb, pa ako se sječaš o kojim je dr. riječ ili gdje se nalaze ( bilo što ) pošalji mi na pp.

lunahor avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

nama je procurio nos i malo kasljuca , naravno cim sam nas hvalila
    nadam se da ce ostat na tome. :/
    za biorezonancu sam cula, imas na netu vise o tome kao i zg adresa, jer sam mislila ici na to testiranje . ima na ad topicu vise o tome. ja sam se dvoumila i ipak odlucila za bioenergiju a kap koja je prelila casu i vagu je bila ana jelusic kojoj je domancic bioenergijom astmu lani smirio.

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Cure, znam kako je, čim pohvališ- pokvariš. tajchi73 poslala sam ti pp-om ime dr. u Rijeci i u Zagrebu. Ako mogu još kako pomoći, brage volje .

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

ZA IMGA.da i fliksotide i ventoilin ujutro i navečer.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj dinotinleon prvotno napisa
    ZA IMGA.da i fliksotide i ventoilin ujutro i navečer.
    :shock:

uf, baš mi je žao

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

evo, i K. je jutros opet imala napad. Veli doktorica da nije jaki i da lijeska cvate ko blesava.

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

~~~~~~~~~~~~~~ svima koji trebaju.

danas je točno šest mjeseci od zadnjeg napada laringitisa :D
    dobro imao je nakon toga bronhitis i upalu pluća, ali laringitis je uvijek bio prvi u nizu.
    znam da to još ništa ne znači, ali sa svakom novom virozom koja ne rezultira laringitisom imam osjećaj i nadam se da smo sve dalje i dalje od tog s.r.anja. evo i sad baš ima jaku virozu i promukao je ali ne ide dalje od toga.

lunahor avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

evo i nas tu, nocas prokasljala , vidit cemo kako cemo dalje . ventolin ne bi smio tako dugo, ja bi na tvom mjestu trazilu onda nek daju seretide .

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

nemam pojima sta da radim .nemam točnu dijagnozu moram čekat kraj zime da napravimo testove a moram na posao. sta ču s njim bake su uradnom odnosu .u vrtič nije primljen i sta sad..... :? :?

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

NanoiBeba, dobro da nije jako i da možete odmah postupiti "po naređenju". Do kad traje ta lijeska?

dinotinleon, za testove će ti biti prerano sve do neke 3. godine.
    Jedino što ti je još preostalo kao opcija za čuvanje je teta čuvalica ili privatni vrtić.
    Ili ostati kod kuće. :/

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Imga prvotno napisa
    NanoiBeba, dobro da nije jako i da možete odmah postupiti "po naređenju". Do kad traje ta lijeska?

. :/
    jedno mjesec dana, ali onda počinje breza na koju je još jače alergična a i cvatnja traje dulje i grad je pun breza.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

auhh, koji je onda plan?
    Davati v. kad baš dođe napad? Ili ćete prijeći na neku dugoročniju terapiju dok sezona/e ne prođe?

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

pretpostavljam da će terapija biti Singulair. Počinjemo danas za probu pa ćemo vidjeti. Nemam pojma hoćemo samo ići našoj doktorici ili trebamo ići specijalisti. U svakom slučaju, nadam se da nećemo završiti na Srebrnjaku.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

I ja se nadam da ćete to izbjeći.
    Nisam sigurna hoće li se pedijatrica "usuditi" sama propisati singulair, ali ako vam je igdje napisan u povijesti bolesti, onda hoće.
    za K. da joj brzo bude bolje.

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

je, je, napisan nam je na otpusnici sa Srebrnjaka. A ona ionako ima istu terapiju kao MM.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Onda se TM dobro drži.
    Ja sam na Symbicortu.

bilbo7 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Nije me bilo dugo i baš me ne veseli ovih 7 stranica, znači da je klinaca sve više i više sa ovim tegobama...Velike ~~~~~~~ svima vama, drž'te se hrabro!
    Evo, klinjo je napravio metakolinski test, koji je pokazao astmu III. stupnja (tj. Umjerena trajna astma). Od 9.mj. je na Seretide disku 100, dr. na Srebrnjaku kaže da smo ga na vrijeme dofurali i da terapije dobro idu. Kontrola je za 3 mjeseca, kada će vidjeti da li će mu smanjiti Seretide ili ga staviti na Flixotide. Ono što mi je bed što za 3 mjeseca nastupa glavni udar alergena (korov, pelud i sl.), pa ne znam u kakvom će biti stanju kad dođemo na kontrolu. A ono što me veseli je da je dr. rekla da to u pubertetu može proći (sada ima 10.godina, pa- još malo!). Pozdrav svima!

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Onda se TM dobro drži.
    Ja sam na Symbicortu.
    on je puno stariji od tebe

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

najgore je sto su privatni vrtiči puni a kada im kažem sto je oni nebi primali takvu djecu.s obzirom da nemm nikakvu dijagnozu kako mogu izvuč pola radnog vremena.nisam pametna neznam kako će biti u prolječe. :? :?

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj NanoiBeba prvotno napisa
    Onda se TM dobro drži.
    Ja sam na Symbicortu.
    on je puno stariji od tebe
    ahahaha, misliš da će i meni proć' do puberteta?

Citiraj dinotinleon prvotno napisa
    najgore je sto su privatni vrtiči puni a kada im kažem sto je oni nebi primali takvu djecu.s obzirom da nemm nikakvu dijagnozu kako mogu izvuč pola radnog vremena.nisam pametna neznam kako će biti u prolječe.
    dinotinleon, ne znam kolike su vam šanse za SRV ili dopust za njegu
    ali bi ti savjetovala da svakako probaš, izgubiti nemaš ništa
    skupi papire (i svu bitnu medicinsku dokumentaciju od Tina) i predaj zahtjev
    sad je novi zakon pa više ne znam kome se predaje
    ja sam predavala prije 4 godine (nije bila astma u pitanju) u CZSS nadležnom soc. radniku
    sad mislim da je HZZO

znat će ti bolje cure na Pravnim pitanjima

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

je sad je hzzo.isla sm danas imam dosta toga jos nesto mi fali probat ću pa sta bude

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj Tashunica prvotno napisa
    danas je točno šest mjeseci od zadnjeg napada laringitisa :D
    dobro imao je nakon toga bronhitis i upalu pluća, ali laringitis je uvijek bio prvi u nizu.
    znam da to još ništa ne znači, ali sa svakom novom virozom koja ne rezultira laringitisom imam osjećaj i nadam se da smo sve dalje i dalje od tog s.r.anja. evo i sad baš ima jaku virozu i promukao je ali ne ide dalje od toga.
    moj savjet je nemojte se nikada ovako hvalisati. nakon šest mjeseci i par dana evo nama opet laringitisa :/
    jutros oko šest je krenulo kašljem, nakon par minuta grebanje kod disanja, ali nismo išli na hitnu jer ipak nije bilo onako jako kao prije.
    odmah smo odradili jednu inhalaciju, dala sam mu claritin i nakon sat vremena je bilo bolje.
    nadam se da će na tome i ostati.

negdje je mima pisala o aeriusu, da li je on nešto bolji od claritina ili je to sve isto.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Tash
    mislim da je aerius jači od claritina
    idem pogledati

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

kaže dr. Richter da su isti:

Nema velike razlike između claritinea i Aeriusa, jer je Aerius samo malo poboljšana molekula claritinea, pa alternacija tih dvaju lijekova nema nekog smisla.
    na cybermedu

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

hvala imga

lunahor avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

bili danas kod dr zgodnog , po procjenama sestara sa srebrnjaka , , , jaaako je simpatican, jako temeljit, ljubazan, fin, simpa , s djecom zna super, ma sve 5 jedino kaj smo zbog njegove temeljitosti cekali preko 2 sata na red. no l. je super s astmom i dalje, uglavnom ostavio ju je bez terapije jer je ok .kontrola tek u jesen , jer i on misli da je alergija u pitanju jer kaze da je prevelika da opstrukcijama reagira na viroze, da je to ,vec bi proslo.
    uglavnom konacno jedan fin i normalan , strpljiv doktor , koji ne radi preko volje i ima vremena za svakog .za svaku je preporuku
    :D
    ja sam se nadala da ce nas otpustiti za zauvijek ali nije, mozda ako bude do jeseni ok

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

lunahor, super da ste zadovoljni zamjenom :D
    i mi smo promijenili pulmologicu, ostavili V. i početkom ožujka smo na prvom pregledu kod dr. M.

Koliko je L stara (i koliko cm i kg) da je već prevelika da opstrukcijama reagira na virozu?
    Ja željno čekam taj trenutak, opet nam je krenuo nos i lagano mokro iskašljavanje pa se sve nešto nadam... :drži_fige:

lunahor avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

6 i pol godina, 19 kg , 119 cm.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj lunahor prvotno napisa
    6 i pol godina, 19 kg , 119 cm.
    hvala ti
    po gabaritima smo dovoljno veliki, ali nam godine još štekaju
    uf, nadam se da će to više proći

još nije počeo suho kašljati (kuckuc) a već nos polako i prolazi
    bez ikakvih lijekova :D samo C vitamin podebljana doza i vrući čajevi

tileo02 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Mene dugo nije bilo, a nismo imali ni većih problema. Laringitis u listopadu, i prošli tjedan, ali ne tako strašno. Otkad je na Singulair Junioru (pljuc, pljuc, pljuc) dobro je. E sad ne znam je li od toga ili je došla ona faza kad to sve ipak krene na bolje. No vidjet ćemo uskoro, jer u ožujku idemo na kontrolu.

Čujem da je i Gunekica otišla, a mi krećemo kod dr. Vlašića, po preporuci jedne poznanice. On vodi novu ambulantu za poremećaje spavanja na Srebrnjaku. A tko je dr. Zgodni ? Nisam imal pojma da nešto cvate, nama je laringitis počeo još dok je bilo debeli minus, šta bi moglo cvasti po toj hladnoći?

lunahor avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

tile gle moj post od 8 sijecnja
    mene jucer zvali sa srebrnjaka da gunekica vise ne radi da biram izmedju dvojice doktora, nekog pavica i frkovica? trazila sam mladjeg i zgodnijeg pa mi je rekla -frkovic kad ga vdim 6.2. javim kakav ukus ima sestra
    tile bit ce da i vi rastete ko i mi, ja zaprAVO mislim da svi mi koji nemamo neku alergiju dokazanu a imamo nespecificiranu astmu imamo tu astmu tj bronhopstrukcije koje prolaze s vremenom a nastaju od viroza. tako nekako
    cvate lijeska ranije ove godine.

lunahor avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

malo sam se zeznula inace, pitao me dali smo radili bris nosa na eozinofile i ja rekla da jesmo a u biti nismo vec smo iz krvi vadili, tak da moram sada to u pon. reci pedijatrici da nam napravi. metakolin nismo radili jer je bila prehladjena. inace je na sreb. novi sistem narucivanja ne znam jel znate, onaj centralni, dakle ili osobno doci, ili fax ili mail. ceka se jednako dugo .

romi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Bok curke drage,
    moj mali nastavlja niz sa laringitisima, pa sam ponovo išla u nabavku Pulmicort ampula za inhalaciju, te imam dva paketa viška (jedan paket je 100kn), pa ako nekome treba javite mi se.
    Pakiranje je takvo da je u kutiji set od po 4 vakumirane vrečice, svaka sa po 5 ampula - znaći za pet inhalacija kod napada Laringitisa ili Asme. Nema ga u Hrvatskoj, ja ga kupujem u Beču, te se nemože kupiti manje pakiranje a cijeli paket košta 400kn.
    Imate puno o njemu na google-u, o primjeni, sastavu...
    Nama je to preporučio dr.Richter te smo se sa time spasili od odlazaka na hitnu ORL.

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

mene zanima do kada je rok trajanja?
    dugo se lomim oko nabavke tog pulmicorta, ali nama nikada ni na hitnoj nije pomogla sama inhalacija nego je morao dobiti i solu-medrol? kako vama to pomaže?

lunahor avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

uf tile , ja se ponadala da ste vi super kad se ne javljate

romi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Rok trajnja Pulmicorta je do 6.mj.2010.g.
    Kad bi završili na hitnoj dobio bi inhalaciju i nekakve dvije inekcije na koje je uvijek jako plakao, a bogme ni sestre nisu bile nježne.. :/
    Nismo bili jako dugo gore, pa sorry ne znam da li je to to.
    Uglavnom pio je Aerius, Claritine, Singular mini, imamo doma Ventolin, špricu Dexametazona za nuždu jer zna dobiti jak napadaj usred noći, sve smo to prošli.

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Joj, mrsko mi se i javljati na ovoj temi, al evo upravo danas poceo već 3. bronhitis ove godine....
    Čitam vas i vidim kako već dugo prolazite kroz sve. Mi smo tek na početku, od 9. mjeseca prosle godine, no evo ga stiže svakih 10 dana ponovo. Prvo je oboljevao od sekinih vrtićkih viroza 1 mjesečno, no sada izgleda da je ipak povezano sa alergijom kad je tako često.... Uputnice smo dobili za testiranje za Srebrnjak i sada čekamo, no negdje je netko spomenu da to nema vajde prije 3. godine....jel to stvarno tako? (Mali je sad 15 mjeseci)
    Dalje je netko spomenu astmu i izjednačio sa opstrukcijskim bronhitisom, zar to nužno vodi u tom smjeru?
    Jednom prilikom smo na na inhalaciji dobili ventolin i na to je dosta ružno reagirao, grčio se cijeli. Sada koristimo ventolin u sirupu, iako i od toga vidim reakciju, cijeli se zacrveni.....no ne vidim alternativu....
    Da li vam je svakodnevno inhaliranje (sa fizioloskom bez dodataka) pomagalo u početnoj fazi (jučer mu je išla vodica na nos, danas onak zrelo kašlje, bili kod pedici i kaze da se na jednoj strani počinje stvarati spazam i da počinje pištati - dobili ventolin sirup 2,5 ml svakih 12 sati)....jel bi inhaliranje imalo smisla? Krenula sam sa drenažom...

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

opstrukcijski = opstruktivni

romi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Samo ga inhaliraj i dreniraj, u svakom slučaju će mu olakšati iskašljavanje.
    Moj mali je do sada imao oko 10-tak bronhitisa i oko 7-8 napadaja laringitisa.
    Kod pedice su ga samo šopali sa antibioticima, mi smo se SPASILI sa homeopatijom! U zadnjih godinu i 3.mj. koliko smo na homeopatiji popio je dva sirupa i pet ampula pulmicorta što je genijalan uspjeh za razliku od godine prije kada je u 8.mj. popio 8 antibiotika i kada sam otišla iz ordinacije sa kartonom jer su mu htjeli dati treći sumamed u 6.mj. za akutni bronhitis!

ps - lunahor i ostale curke, nema me na kompu jer sam 3.mj. bila prikovana uz krevet, ćuvam trudnoću (uz hormone, inekcije, krvarenje od hematoma pet tjedana) i sada sam taman na pola (20tj.) te se nadam da je gotovo sa ružnim stvarima !

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Mi i jesmo na homeopatiji (dr. Regan)! Antibiotik jos nikada u životu nije popio!! Problem je što on nikada nema temperaturu i kad se bolest povlači on uopće značajno ne iskašljava. Što znači da je jako teško primjetim kada počinje (sad je već bolje) i još teže kad je gotovo.... Za sada su glavi simptomi obična vodica iz nosa 1-2 dana, 2. ili 3. dan crveni obrazi i lagano do 5 puta dnevno malo kašljucne...4. dan stanje se dramatično pogorša (zadnji put inhaliranje + inekcija kortikosteroida + ventolin sirup = bilo malo bolje!)

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Nego romi, sto ste koristili od remedija?

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

evo i nas - alergičnih na ljesku. K je bila na Singulairu i dobro se sve počistilo, pa smo u dogovoru s doktoricom prekinuli terapiju i onda je sinoč imala jai napad kašlja. Opet u dogovoru, nastavljamo sa Singulairom.

Ljeska cvate od sredine siječnja, a nama su simptomi tako i počeli iako je vani bilo još jakop hladno.

Gunekica sada radi kao pedijatrica negdje u Novom Zagrebu, a s obzirom na tog dr. Zgodnog, mogli bi i mi malo do Srebrnjaka.

romi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Ana0206 - i mi smo kod Reganice :D :D :D !!!
    Ovako njemu za bronhitis genijalno pomaže antimonium tartaricum, za nos kalij bikronicum - imam još i sumpor, rumex, spongiu, belladonu, aconite i klasike - caught&cold relif i sinus relif.

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Mi imamo vec malu ljekarnu cca 50ak remdija...
    Prvo je pomagao ant.tart - sada vise na njega ne reagira, onda spongia, a bas jucer nam je rekla da si nabavimo Allium cepu jer kao onda reagira kada astme! Trenutno ni Reganica nije sigurna (sumnja na alergije), trebamo jedan konstitucijski s njim napraviti jer se prečesto ponavlja...a vise cak nema veze sa virozama, nego onako iz cista mira svakih 10 dana...

Nego jos pitanja za sve, jeste li drastično promjenili način prehrane, tipa izbacili sve kravlje proizvode, citrusno voće, prešli na kozje mlijeko i slične stvari? Ne znam što bih jos napravila.... osim se preselila u juzne krajeve

Eh da još nešto, čitam da generalno inhaliranje i vlaga (kupanje) nije nikako preporučljivo, kakva su vaša iskustva?

Nitica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Citiraj NanoiBeba prvotno napisa
    Gunekica sada radi kao pedijatrica negdje u Novom Zagrebu
    Ona je došla u Dom zdravlja Siget.

Mi smo bili kod dr. Kovač na Srebrnjaku i ona je otišla, sad su nas naručili kod dok. Pavića, jel bio netko kod njega? :/

Stranica 7 od 92 PrviPrvi ... 567891757 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •