Prije svega željela bi vas lijepo pozdraviti, ja sam nova na ovom forumu, a kako sam trenutno na porodiljnom dopustu imam više vremena pa sam vam htjela podjeliti svoje iskustvo. Biti će mi drago ako će nekomu pomoći, jer čitajući vaše postove vidjela sam sebe u svemu tome. Naime da skratim imam prekrasnu curicu koja sada ima 6.g. Dojila sam je do prve godine, onda sam prestala dojiti, a tako je i ona počela poboljevati. S dvije godine od početka jeseni počela mi je kašljati sve više, to se je pogoršavalo. Preko dana bi se to još nekako i dalo izdržati, a ponoći bi to bio pravi horor film, jadnica bi se sva ispovračala od toga strašnoga kašlja i tako u nedogled. Na silvestrovo smo se inhalirali s Ventolinom u bolnici na Kantridi u Rijeci, mi smo valjda tada bili jedini u to doba tamo. Na moje inzistiranje doktorica nas je poslala kod alergologa, gdje je potvrđena alergija na grinju i mačju dlaku. Dijagnoza Astma GINA 3. th. Ventolin i Flixotide. No ja nisam ostala na tome, izrevoltiran odnosom svih doktora i cjelokupnog sustava, krenula sam svojim putem. Dijete mi je prvo bilo na homeopatskoj terapiji koja joj je pomogla u toj mjeri da nije morala uzimati Ventolin ni Flixotide, ali sam jako brzo shvatila da to nije trajno rješenje. Borba sa grinjama je bila prava utopija i stalno sam trčala po kući u jednoj ruci s krpom, a u drugoj s usisavačem. Na moju veliku sreću srela sa jednu gospođu iz njemačke koja je imala alergiju na sve živo, pa mi je rekla kako se je ona trajno riješila svoje alergije. Posjušala sam je i moje djete je krenulo na biorezonantnu ili BICOM terapiju. Kada je krenula sa tom terapijom bila je alergična na 23 stvari, postepeno smo skidali alergije i jačali imunitet. Tako da sada, hvala Dragom Bogu nismo više alesgišni na ništa :D . Dijete mi više ne kašlje, a punpice smo davnih dana izbacili iz upotrebe. Ako je moje iskustvo nekome pomoglo jako sam sretna, jer znam kako je strašno da ti se dijete pati a ti mu ne možeš pomoći.