Drago mi je da je vasa cura živnula, da nema nuspojava i da normalno funkcionira.
Mi za sada koristimo to što smo dobili na Srebrnjaku (flix. i melarth) - do ljeta nam je preporučeno. Ono što smo preživjeli nekoliko puta, ne bi opet, doista je izgledalo gadno - plitko disanje, jako lupanje srca, piskanje u plućima. Svaki put je završila na bolničkom liječenju. Injekcije, pa dva tjedna bolničke terapije.
Opet s druge strane, nikako se ne mogu oteti dojmu da tako mala prima lijekove koji mogu imati nuspojave, koje kao i kod svakog lijeka, zvuče gadno...
Ne budi lijena, odšetala sam do njene pedice po jos jedan savjet (makar su nam na Sreb. rekli da su to premale doze za razvoj nuspojava) - ona nam je potvrdila isto. Nekako mi je lakše kad čujem dva mišljenja od ljudi iz struke.
E, da i pitala sam je za sva silna alternativna pomagala, jedino mi je rekla da ako mozemo nabaviti kozje mlijeko da bi nam to savjetovala, jer kao općenito podiže imunitet, bolje od svih pripravaka koji se mogu nabaviti u ljekarni (po nekom njenom iskustvu sa malim pacijentima).
Za sad cemo probati tako - kombinacija propisanih lijekova do ljeta i to mlijeko ako ga nabavimo.
Btw, što se tiče morskog zraka, mi smo sa mora i malena bude 2 puna mjeseca ljeti na otoku te dio zimskih praznika, al nažalost to njoj nikakve veze sa zdravstvenih stanjem nema: ovo ljeto smo na Veliku Gospu završili na hitnoj, dok su se svi oko nas brčkali, ona sa opstrukt. bronhitisom inhalira ventolin

.