Pokazuje rezultate 1 do 50 od 4557

Tema: bronhiticari, astmasi, sinusasi - kako je? 3. dio

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

ja imam žutu bilježnicu u koju pišem od rođenja 2 djeteta, upisujem sve prehlade, temperature, kašljanja, obstrukcije , terapije, uvođenje prehrane, komentare vezane i za druge članove obitelji ako se nešto podudara u isto vrijeme, važne brojeve koje pišem na korice, hospitalizacije.......

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    ja imam žutu bilježnicu u koju pišem od rođenja 2 djeteta, upisujem sve prehlade, temperature, kašljanja, obstrukcije , terapije, uvođenje prehrane, komentare vezane i za druge članove obitelji ako se nešto podudara u isto vrijeme, važne brojeve koje pišem na korice, hospitalizacije.......

. Kad smo MM i ja išli na 4-dnevni put ostavili smo čitavu isprintanu čitabu za slučaj panike - dijagnoze, terapije itd. - ono.... ako hitna uleti da se ne gubi vrijeme. Budemo se i mi opustili, kod mene to već lagano ide... Plešemo s tom astmom neki valcer - malo mi se čini da ja nju, malo da ona mene, živimo nekako u suživotu.

Nego, curke, zna li ko jel' Srebrenjak u štrajku? Bliži nam se termin kontrole pa se pitam "should I stay or should I go". Ako što neovisno čeknem, napišem tu povratnu info.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •