-
moj mali ima ad i alergije i dijagnozu astme..pije aerius svaki dan i flixotide 50 2x1 potisak..prije je uzimao još i singulair, ali na prošloj kontroli kod alergologa su mu ukinuli singulair, kao nema on baš neku jaku astmu, dovoljni mu je flixsić, da ne uzima toliko lijekova i itd...
singulaira je sad 2 mjeseca i bilo je ok..da bi sad one već tjedan i pol po noći počeo jako suho kašljati, da sam mu morala čak davati i ventolin na babyhaler..čim sam mu dala, kašalj se smirio i on je odmah lijepo zaspao..tokom dana baš ne kašlje..samo dobi kao taj neki napad oko 3h u noć..i čujem ono jaču hunjavicu..poslije ventolina se sve smiri..to mi je tak čudno..na grinje i prašinu nije inače alergični jedino ako je sad dobio alergiju i na to..
sad je on malo prehlađeni, ne previše, pa je možda to sve od prehlade, kad si leži mu možda šlajm dođe od pluća, pa se to po noći jače reflektira nego po danu..ne znam, nisam pametna..bliži mu se 5 rođendan, za mj.dana..možda će sad više biti dominantna astma, nego ad..trebal bi mu možda singulair..kod alergologa idemo tek za 3 tjedna..šta vi mislite da li je to posljedica alergije , zbog blage viroze ili šta?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma