-
Mi imamo dugi staž na srebrnjaku od 2005.godine.Sad ima 10.g.Na singularu smo plus homeopatiji-jeli ju netko koristi?I evo bronhitisa nakon viroze.Na hitnoj u subotu naa Srebrnjaku smo dobili sumamed,inhalaciju micronerfinom i ventolin naravno.Sumamed jer je crp bio 21.5,a leukociti ok?????Sad u međivremenu glas je totalno promukao.Dajete li vi doma nešto od inhalacija osim fiziološke?Pulmicort?Kad god sam pitala ped.veli to nije kućnu upotrebu.Prošle zime smo pod terapijom singulara izdržali bez opstrukcije,a sad jedna u 10.mj.i jedna sada,iako je ova puuuno gora.Da le se netko kontrolira kod dr.Turkalj od vas?Načula sam i ja da sele na Rebro ,ali ništa konkretno nam nitko nije rekao zasad.Sutra smo naručeni na redovnu kontrolu pa ćemo vidjeti.
-
mi smo kod dr turkalj na sebrnjaku. bili prije 2 tjedna i nitko nam nista nije spomenuo da se sele. narucili se opet na kontrolu u rujnu. prema iskustvu bi rekla da vama vise nije dovoljan samo singulair da bi izdrzali zimske viroze bez opstrukcija. nama je kod sineka jedno vrijeme tako funkcioniralo (samo singulair), a kad vise nije doktorica nas je prebacila na flixotide.
mi se doma nicime ne inhaliramo. sin je jako kasljao nakon viroze, ali smo se uspjeli izvuci s pojacanim flixotideom i ventolinom i sad je ok.
-
Vidjet ćemo što će nam sutra reći,vjerojatno će singular zamijeniti s tafen novolizer....
-
kad smo bili u jako losoj fazi kupili smo i micronefrin i sami se doma inhalirali. pedijatrica na moje trazenje nam je dala priv. recept pa smo ga preko dolca narucili. pulmicort uvijek imamo doma. naravno da je za osobnu upotrebu. gluposti. pulmicort je najobicniji lijek za astmu i svud vani je u normalnoj uporabi kao i svaki drugi lijek za astmu. posebnost mu je sto je u respulama pa bolje i brze djeluje kako dubinski na astmu tako i lokalno na krup. po sastavu je isto sto i tafen.
-
-
bas se cudim, nama dr turkalj nije nikad preporucila sirup za kasalj.
jednom smo naletili u termin kad su zgurali 3 ture pacijenata (od tri termina za vrijeme kojih je dr bila na nekom kongresu). onda je bilo koma. nas su pitali da li smo ok i siknuli nas nekom drugom doktoru koji nam je davao totalno drugacije upute. bila sam bijesna i zbunjena njegovim uputama. srecom to se dogodilo samo taj jedini put.
za sve ostalo nisam nikad imala zamjerki. i nama su rekli da ne sele nikuda. nije mi jasno otkud ta informacija.
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma