zanimaju me neki detalji....jel netko radio,gdje,koja je cijena,oprovak,posljedice? ma sve............![]()
zanimaju me neki detalji....jel netko radio,gdje,koja je cijena,oprovak,posljedice? ma sve............![]()
Može informacija za obje opcije?![]()
sve me zanima..i jedno i drugo...cijene...sve sve![]()
Ja sam obavila tu (recimo) operaciju, nije ništa strašno, dobiješ lokalnu anesteziju i sve bude gotovo za nekih 45 min. Ideš isti dan doma, a boli te malo 2-3 dana, i hodaš tjedan dana sa zamotanom glavom. platila sam 4000 kn.
lokalna je? :/
gdje ste napravili?
ja sam mislila da je oko 1000 eura operacija...
Glumičić ništa ne operira sam,ima svoje ljude za to,vjeruj mi
Sa svim se slažem, osim što se tiče boli. 2-3 dana je boljelo za umrijet, a ona još par tjedana skoro za umrijeti. Još sam mjesecima nakon operacije osjećala bol na dodir, a i sad bogme nakon osam godina, osjećam da je tu "prčkano".Ja sam obavila tu (recimo) operaciju, nije ništa strašno, dobiješ lokalnu anesteziju i sve bude gotovo za nekih 45 min. Ideš isti dan doma, a boli te malo 2-3 dana, i hodaš tjedan dana sa zamotanom glavom
Ipak, ne bih na staro, sretna sam sa svojim lijepim ušesima, ali da sam znala što me čeka, pitanje je bih li se odlučila.
Možda sam samo pekmez, a možda je moj slučaj bio malo "teži", pa su više i dublje rezali :/
pa neznam....što se boli tiče mislim si ak sam carski preživjela mogla bi i ovu bol![]()
evo me opet još nisam napravilaali sve sam bliže planu
![]()
čujem ima dr Ignatovski u Daruvaru (kolegica tamo radila liposukciju )pa me zanima jel netko još bio kod njega?
dr Glumičića sam kontaktirala i možda odem na konzultacije u 1 mj sada....
prijedlozi?![]()
Ili da ti posaljem svoju sliku pa da vidis sto su to USI!![]()
ja sam operirala klempave usi, u bivsoj vinogradskoj ja mislim, na racun socijalnog, dosta davno, mozda prije 15 godina.
sam zahvat je sala, lokalna i sama operacija je mozda bila 2 sata, ali je dosta neugodna gnjaveca bol i osjetljivost oziljka dosta dugo nakon operacije, pa cak i par godina, ali i to nije za ne prezivjeti.
medjutim, uspjesnost zahvata zavisi malo i od toga kakve su usi, ako se radi o klempavosti onda je cesto i sama skoljka okruglog oblika i tesko ju je ispraviti, a moje skoljke su dosta tvrde.
izgledom jesu malo bolje, ali jednostavno moje usi su prilicno ruzne i prvenstveno velike, trebalo bi ih i malo skratiti, he he
uglavnom, nije da mi je zao operacije, ali nije ni bila neki hit, ja sam svoje ruzne usi pretvorila u moj image, i boli me guza za to kako izgledaju...
eto samo ukratko moje iskustvo...
A gdje si radila operaciju?xymt prvotno napisa
I ja razmišljam o tome da napravim korekciju usiju...iako sam se vec navikla na svoje klempe![]()