Kako perete radijatore iznutra? Pritom mislim na ove novije modele, aluminijumske. Paročistač? Nešto drugo?
Prosvetlite me, please![]()
Kako perete radijatore iznutra? Pritom mislim na ove novije modele, aluminijumske. Paročistač? Nešto drugo?
Prosvetlite me, please![]()
evo je ona opet![]()
![]()
jel ti nista nisi naucila?![]()
kako se cisti radijator??? ako ga ne skines, ne izneses na dvoriste, ne nasapunas i ne isperes cistom vodom i ne ostavis naopacke da se susi na tarabama - n.i.s.t.a nisi napravila![]()
![]()
smočim krpu u sapunjavu vodu nataknem na dugi i tanki štap i guram u proreze uz povremeno ispiranje prljavštine...
ja sa parocistacem, koliko samo izadje prasine u nakupinama, covjek ne bi vjerovao. A zaista ih cesto cisto i opet se prasina skupi, mozda zato kaj sam odmah pored ceste. Nemogu vam od sramote niti reci koliko ih dugo nisam cistila dok nisam imala parocistac![]()
Ja ih nikako ne čistim![]()
Kaj se i to mora?![]()
Budem, budem - već duuuže vrijeme mislim na njih.
paročistač ,ne vidim drugi način osim Litalinog na tarabi 8)
Ja nemam paročistač, ali vidim da je dobar i za radijatore i za kupaonicu i često se spominje na ovom pdf-u, morat ću si ga nabaviti.sanjas33 prvotno napisa
Takve stvarčica obožava MM, primjerice, otkako smo kupili novi usisavač koji može i prati tepihe, on si je uzeo da je to njegov posao i to me jako veseli![]()
Dakle ja usisam koliko se usisati da, srećom nitko nije alergičan.![]()
Sad već i mene zanima taj paročistač. Ima tko kakav savjet koji je dobar (ili je jedan u igri)i gdje kupiti?
I koliko košta?![]()
kahna, evo: http://www.roda.hr/forum/viewtopic.php?t=49844
Ne perem ja toali moja kolegica me uvjerava da je najbolje sa miniwash-om jer ima jak pritisak. Ona me uvjerava da paročistač nema dosta jak pritisak i onda pokupi samo onu prašinu koja se otopi u vodi, ali ne i onu tvrdokornu.
dobar je paročistač,makne svu prašinu a tvrdokornu otopi.Ja imam Zepterov.
Mini v. je super ali mi je on za ekstremne situacije kada renoviramo stan
može pitanje: kako čistite s paročistačem? skinete radijator ili je normalno montiran? ak je montiran, kaj ne smoči zid iza? :?
odnedavno imam paročistač i baš sam zadovoljna njime. još ako se i za ovo može koristiti :D
Dobitna kombinacija: pumpica napunjena rastvorom detergenta za sudove i paročistač. Sveki ima Cento Gradi pa njega koristim. Skinem poklopac, našpricam rastvorom detergenta, namestim papučicu za peglanje, podglavim je pumpicom i ostavim par minuta. Odozdo peškir, sa strane peškir
Ne izlazi baš toliko štroke koliko sam bila spremna da podnesem. Tj nema baš toliko štroke u radijatorima, izlazi sve što postoji