Pokazuje rezultate 1 do 30 od 30

Tema: Gledaju li vaša djeca TV?

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno Gledaju li vaša djeca TV?

Moj sinko ne gleda tv. Zapravo, kad bi imao priliku sigurno bi. Ni mm ni ja ne gledamo telkač pa mališa nema gdje buljiti u šarene slikice. Iako, priznajem, nekada, kad sam za kompjuterom, gleda u ekran.

Mislim da malom djetetu smeta bljeskanje televizora i kada negdje dođemo, a tv je uključen, okrećem ga tako da ne može buljiti ili jednostavno zamolim da ga zgase.
    Kako vi stojite po tom pitanju?

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Mojeg djecaka od godinu i pol tv uopce ne zanima. Cak i kada starija kcer gleda kakav crtani njega to ne interesira. Tv ga zanima iskljucivo kao nesto s botunima po kojima on moze prckat.

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Nama je tv stalno upaljen ali malcu su zanimljive samo reklame. Cak i kad nije u istoj prostoriji gdje i tv, cim cuje da su reklame dopuze brzinom munje i hipnotizirano ih gleda. Ako mu nedam vristi. Cim zavrse, krene dalje svojim putem.

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Yoda ne ferma tv uopće. probala sam mu staviti i BabyTV, na maxtv-u, ali ga zanima ciglih 17 sekundi. onda se okrene na peti i ode igrati i šumbati okolo.
    a recimo,moja nećakinja je bila luda za teletabisima u dobi u kojoj je Yoda sada. tako da vjerujem da nema pravila što se tiče opčinjenosti tv-om.
    da, nama je telka isto stalno upaljena.

Ivany avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Naš tv je uglavnom upaljen, ali Saru baš nezanima.
    Pozornost joj može povući nekakvo dijete na tv ili kad netko pleše ili pjeva! Ali to traje kratko, možda minutu dvije ako uopće toliko traje.

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Moja je starija, 21 mj, obožava crtiće pa joj već sad moramo dozirati.
    Ima stariju sestru pa je puno prije otkrila tv.

Peppu OBOŽAVA

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

moja samo plese na glazbu uz tv, ostalo je ne zanima
    iako kad je bila skroz mala beba cim bi neko upalio tv zabuljila bi se kao hipnotizirana

zhabica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj zhang prvotno napisa
    Yoda ne ferma tv uopće.
    ni zhabac a ja :D

tv je upaljen samo kad je mm doma, najvise navecer a zhapca ama bas nista ne zanima.

meni je to za sada super, iako mi neki savjetuju da mu pustamo crtice, meni to nije bas nesto ludo zabavno niti smatram dobrim. nece zakasnit sa gledanjem televizije.

ima jos malo pa 11 miseci.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Gasim(o), ali čim je upaljen, ona bulji u šarene slike, okreće glavu, isteže se i sl. - baš kao i tata, baka itd., mislim da bi i ona bila mali "buljitelj", da joj pustim. Ja ne volim da mi TV drnda po danu, navečer ona ide spavati, ali s tatom i bakom koji put "zgriješi".

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Paulu jako zanima tv, kao i sve drugo što proizvodi neki zvuk. Kad upalim radio, ona se okrene i gleda prema njemu, kak onda ne bi gledala tv koji ima i šarene slikice.

Ne damo još baš da gleda, kad se igra na podu, a ja hoću nekaj slušati na tv onda stavim na teletext pa joj to nije zanimljivo, a kad samo gledam i čitam titl onda zgasim zvuk.

Na tv-u ju oduševljava kad počnu zvjezdane staze koje mm svaki dan gleda, čim čuje muziku i "space, the final frontier" ništ drugo ju ne zanima

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

kad je moja imala te godine, obožavala je uvod u dnevnik (ne u anatomiju ) ono kad počinje dnevnik, ona muzika, a dugo dugo je bila zaljubljena u druzijanića. samo bi ga netremice promatrala.

Mamita avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

moj brat je gledao brojke i slova s godinu dana i znao sva slova s godinu i pol.

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj Mamita prvotno napisa
    moj brat je gledao brojke i slova s godinu dana i znao sva slova s godinu i pol.
    jel se tko sjeća "brojki i slova" od nadrealista... doktor karaklajić troficreni broj je...

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

E, zaboravila sam napisati. Kad je vidjela spot gas, gas od severine imala je ovakvu facu :? i samo je govorila "go" a to uvijek veli kad se nečem čudi (u stilu "kaj je sad ovo" ). Inače voli muziku i uvijek maše rukama i nogama ali ovo ju je totalno zbunilo.

Mamita avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj mama courage prvotno napisa
    jel se tko sjeća "brojki i slova" od nadrealista... doktor karaklajić troficreni broj je...
    gdje si ovo iskopala

argenta avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Starija da, počela je povremeno s Teletubbies kad je imala preko 1,5 godine.
    Malac se otprilike 5 sekundi oduševljava kad se tv upali, inače ga ignorira.

Dok su klinci budni, kod nas je zimi tv upaljen za seriju i/li film (meni), dnevnik (mm-u) i jedan crtić dnevno (Zvjezdici dok mališa spava). Dakle, 2-3 sata maksimalno, ako je crtić dulji. A ljeti ni toliko. Ja tv općenito ne volim, a ovo što gledam je uglavnom iz dosade kad ne mogu van.

kloklo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Nama je telkač uglavnom ugašen i služi nam većinom samo kao video monitor za našu filmsku kolekciju. Kad jednog dana budemo imali puno para, napravit ćemo si kino dvoranu i donirat televizor u dobrotvorne svrhe

Tako da i Leona samo pogleda koji crtić, nekad svaki dan, nekad prođe par dana da se ne sjeti i tak, uglavnom plaćamo pretplatu bez veze

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

hm... kikica je u tim godinama obožavala tetu betu i tetu lastavicu.... (elizabeta gojan, vlasta tutiš)...

i dalo se dozirati na prihvatljivo vrijeme.

otkad imamo maxtv - imamo ratno stanje... bulji li, bulji... :?

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

inece, moj bratic je tako naucio brojke i slova.

mamita, hm....koliko tvoj braco ima godina ))

Osoblje foruma tweety avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

gdje si ovo iskopala
    grcam

Osoblje foruma tweety avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

na na na na na..na na na

P.S. Fran gleda TV ponekad, ali duuugo, duuugo ga uopće nije zanimala.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

marko ima bizaran tv ukus

gleda 2 stvari...prijatelji i lud zbunjen normalan

jučer je na moje zaprepaštenje odgledao sa mnom jesen stiže dunjo moja...

mislim ja sam blejala u trifunovića mlađeg i sva pedagogija mi je bila u nekom zakutku : mregreen:

i tek sam na pola filma skužila da mali gleda i za razliku od inače potpuno kuži film....

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Žao mi je što više nema reklame za "buba šparu" moja curica ju je naprosto obožavala, sad se tek obazre na neku više zvučnu reklamu, ostalo tu i tamo baš i nije "dijete od pažnje"!!!

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

maria, ne smijem ni priznati moja je u srpnju ludila za kapelskim kresovima i partizanima naravno da je odmah dobila svoju prvu lekciju iz nob-a pa sam joj kasnije morala reći da stihove: neka znade dušman kleti.. da će kod nas slomiti vrat ne pjeva više na javnoj plaži mislim da se stari dvornik negdje prevrće u grobu.

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

maria, ne smijem ni priznati moja je u srpnju ludila za kapelskim kresovima i partizanima naravno da je odmah dobila svoju prvu lekciju iz nob-a pa sam joj kasnije morala reći da stihove: neka znade dušman kleti.. da će kod nas slomiti vrat ne pjeva više na javnoj plaži mislim da se stari dvornik negdje prevrće u grobu.
    off topic - ali, mališa je neki dan na vežici primijetio spomenik palim borcima. sad oduševljeno posipa partizane po mojim njokima i pašti

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj magriz prvotno napisa

off topic - ali, mališa je neki dan na vežici primijetio spomenik palim borcima. sad oduševljeno posipa partizane po mojim njokima i pašti
    to je nama naša borba dala

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Neki dan MM je gledao neki partizanski film i upadne mu L. i taman vidi neku krvavu scenu i on brzo gasi i njoj kaže: Gle ovog kak se zeza pa je pao i zaprljao se (kečapom)

Kaže ona njemu: Nije pao, vidiš da su se poubijali

iva2405 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ja iz navike imam upaljen tv cijeli dan. malena jedino gleda Fifi i to s takvom pažnjom da ja jednostavno ne vjerujem.

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Moja Asja vec nekih 10 dana gleda Baby Einstein ...
    pustim joj oko 11 i oko 17 h...
    Nisam mogla da vjerujem da beba od 4 m moze gledati 20 min vrlo pazljivo...

adonisa avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

moj mali uziva u teletabisima! iznenadilo me da može pola sata mirno sjedit!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •