-
Beba s uvučenim bradavicama
Moja (muška) beba ima uvučene bradavice. Nitko u obitelji nema. Kako i zašto to nastaje?! Ima li još koja takva beba ovdje?
-
zar nemaju sve bebe tako?? :/ i moja curka isto ima uvučene i mislim da je to normalno
-
Hm, naša prva beba nije imala...
-
-
i moja uma uvučene ima. ma ispraviće se to.
-
Moja Pika ima gotovo 16 mecesi,i jos uvek su joj uvucene bradavice
U kom im se uzrastu to "koriguje"?
-
ja sam imala uvucene bradavice do 5. osnovne kad su mi cice pocele rast. i moja L ih ima
-
Ja sam imala uvucene bradavice i kao beba i ceo zivot, ali evo posle 3 godine dojenja desna mi vise nije ni malo uvucena, dok se leva formira tek posle masaze ili sisanja.
-
Ja cijeli život imam uvučene (i moja mama isto), a i M. je to naslijedio od mene.
-
I ja ih imam cijeli život. Niš' posebno, samo smo se prvi put malo patili kod početka dojenja. A muškima to ionako nije bitno.. Možda samo estetski 
Mislim da ih je Zvjezdica naslijedila, ali vidjet ćemo nakon puberteta.
-
i moja Mia ih ima, ispočetka sam mislila da je to zbog povečanih ciceka koje je imala od mojih hormona u trudnoći, al su joj ostale uvučene i sad kad su joj otekline splasnula...
-
I Ira je imala kad se rodila, i bile su skroz svjetle, jedva su se primječivale. Sad su skroz normalne, ali ne znam kad su se promjenile.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma