Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: rastezljive navlake iz quelle

Barbara1 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno rastezljive navlake iz quelle

Zanima me da li ih netko ima i koliko je zadovoljan s njima?
    Naime,imamo garnituru koja se već poprilično izlizala pa bih ju s nečim prekrila,a da to nije deka ili tako nešto.
    Trenutno nismo u mogućnosti kupovati novu,jer nam je prioritet dječja soba!

RING avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Ne znam kakve su iz quella ali ja sam kupila isto rastezljive navlake za dvosjed i trosjed i bile su super 10 dana, a onda... ...nisam se mogla riješiti mucica, svugdje gdje se sjedilo radile su se ko lude, na kraju je to izgledalo gore nego bez presvlake. Užas!
    Uglavnom, materijal je bio poliester-nešto pa obrati pažnju na sastav materijala, vjerojatno bi pamuk bio bolji, ne znam.

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Barbara1- ja sam prije 15-ak dana naručila navlake za kauč i fotelje iz Quelle. Stižu ovih dana pa ću ti javiti kakve su. Jako sam skeptična i već sam sigurna da ću ih vraćati nazad... Ali to mi je jedina opcija...

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj zeko prvotno napisa
    Barbara1- ja sam prije 15-ak dana naručila navlake za kauč i fotelje iz Quelle. Stižu ovih dana pa ću ti javiti kakve su. Jako sam skeptična i već sam sigurna da ću ih vraćati nazad... Ali to mi je jedina opcija...
    Obavezno javi, molim te, ja sam pretrazila cijeli grad i nisam našla, jedina opcija su te iz kataloga, ali se bojim riskirati

Osoblje foruma emily avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

meni bi trebala navlaka za kutnu garnituru, ide u L
    da li znate gdje se moze gotovo kupiti (iako sam se vec pocela raspitivati za sivanje istih)

Barbara1 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

joj zeko,super,ajde pliz javi kakve su i koje si naručila.
    Ja sam gledala one koje su od žakara boja čokolade,ali je komplet uštede 1299,00kn,a skužila sam da je moja garnitura niža od dimenzija od koje su navlake,pa bih ih morala malo prerađivati.Baš mi se ne daje toliko novaca ako navlake nisu bar donekle o.k.,pa još prerada...

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Evo ovako...

Navlake su stigle jučer, sutra ujutro ih šaljem nazad.
    Probala sam ih navući samo na fotelju i ne ide. Piše da odgovaraju foteljama širine 85-105 cm, a moj je naslon širok oko 93 cm i zato me sve to čudi. Naslon još navučem, ali više nikako ne mogu navući donji dio sa naslonima za ruke. Navlaku za kauč neću ni izvlačiti iz vrećice. Kvaliteta nije loša iako mi se čine da bi mogle biti malo "pretople" za ljeto.
    Ne znam broj artikla i nemam katalog kod sebe, ali mislim da sam uzela one na lijevoj strani na vrhu (mislim da su na slici narančaste, a ja uzela bordo) i cijena sa dostavom je došla oko 970,00 kn. Inače više su mi se sviđale jedne druge navlake koje ima moja prijateljica (na slici je kutni kauč sa tamnoplavom ili crnom navlakom) ali mi je dolazila cijena od 2000 kn što mi se čini pretjerano. Moja prijateljica ima kutni kauč i ta joj je navlaka dosta dobra iako malo prevelika.

Inače, nisam jako razočarana jer sam to i očekivala. Sve su te navlake napravljene za one "klasičnije" kaučeve i fotelje, a moje su stare 4 godine i moderniji tip ( onako mekane, i više "jastučaste" -ako me razumijete). Na žalost od eko-kože koja se totalno izljuštila

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Ah da, još nešto. U katalogu piše da se rastezljive, ali ih ja baš tako ne bih mogla nazvati. Malo se rastežu, ali jaaaako malo...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •