Moj postupak se približava munjevitom brzinom, a ja još imam neraščišćenih pitanja.

Jedno se tiče bolovanja. S koliko dana da računam i u kojoj fazi postupka? U komadu ili u dijelovima? S obzirom da ne moram putovati, mislim da prije punkcije nema potrebe izostajati s posla, na dan punkcije i transfera sigurno neću raditi, ali nisam sigurna za dane između i nakon transfera. Molim zaposlene cure s MPO iskustvom da mi kažu kako se one organiziraju.
Muči me i to što ne znam kako ću reagirati na sve te lijekove, hormone… Znam, svi smo različiti i ono što vrijedi za jednu osobu, ne mora i za drugu, no bilo bi mi lakše kad bih imala pojma što mogu očekivati. Ne mislim na hiperstimulaciju, to je posebna priča (za sad ću se nadati da će me zaobići), nego na druge, možda ne tako ozbiljne, a ipak neugodne nuspojave, ako takvih ima. Vi, koje ste već prošle kroz stimulirani postupak ili više njih: na kakve fizičke i psihičke promjene da se pripremim? Težina? Razina energije? Libido? Akne? Dlakavost? Raspoloženje i psihička (ne)stabilnost? Nešto drugo? :?