Hvala svima na brzim odgovorima i dobrim željama!Moj posao nije toliko fizički naporan koliko može biti psihički, emotivno. Zato me i zanimao utjecaj lijekova na psihu, da znam hoću li uopće biti sposobna raditi.
Joj, do sad sam te izostanke uspijevala nekako neprimjetno uklopiti u raspored. Dogovarala sam preglede tek za poslijepodne i obično ih uspjela obaviti za najviše sat vremena (hvalakata.klik prvotno napisa
dr. L. koji mi uvijek izađe u susret), tako da u uredu nitko nije ni primijetio da me nema. Mislili su da sam otišla jesti. Kako ću kad krene postupak... nemam pojma... Mislim da ću morati nešto reći, a još ne znam kako riješiti taj problem. :/ Ne bih htjela lagati, a s druge strane, ako kažem istinu, izgubit ću pravo na intimu u vrlo osjetljivoj životnoj situaciji. Da mi je to privlačno, prijavila bih se u neki reality show.
Ako žene koje trudnoću ostvare prirodnim putem imaju pravo i mogućnost zadržati to za sebe barem u onih prvih, rizičnijih 12 tjedana, zar bi mi s potpomognute trebale biti zakinute?
Mislim da ću otići porazgovarati sa svojom doktoricom opće prakse pa vam javim. Naravno, ako tko ima kakav pametan savjet ili iskustvo, slobodno podijelite!