Pandora....uuuuuu pitanja imašpuuunooo
MM i ja recimo idemo paralelno-VILI i VV! zapravo na početku smo u kombinacijama. Bila sam u isto vrijeme u Viliju i na VV i to u 7 mj. Na VVu odradili sve pretrage, bila na 1 pregledu kod dr A i rekao mi da došem sa svim nalazima u 10 mj 3 dc. E sad...pošto je gužva i svi iz 9 mj prebačeni u 10 mj-vjerujem da bi me uzeo u postupak pred NG ili iduće godine. Pa smo se odlučili otići u Vili i tamo si na redu odmah. Kod njih nema mogućnosti zamrz. embrija, ali postoji opća anestezija kod punkcije ( 10 min si uspavan) i košta cca 500-700 kn. SVE cure kažu da je zakon jer nema bolova, pogotovo tko ima više JS. Ja sam trenutno na Klomifenima i idem prema svom prvom ICSIu. I da...rekla sam i jednom i dr. doktoru da idem paralelno..privatniku nije to bitno (ionako imaju puuno posla), a dr A nije baš bio happy kad sam mu rekla, ali sam mu rekla da sam i tamo na obradi. mislim da ti je najbolje direkt reći sve jer moraju znati u kojoj je fazi tvoje tijelo poslije stimulacija...
A trakice....meni se sve cure nasmijale do suza jer sam komplet od 50 kom potrošila za jedan ciklus (ja svako piškenjepo trakici hehehe)